Merhaba güzel anneler ikinci kez anne oldum sonunda minik kızımı kucakladım🥰 17 Temmuz sabahı için sezaryen randevumuz vardı (ilki sezaryen olduğu için bu da zorunlu olacaktı) bir gün öncesi tabi heyecan dorukta ama bir tuhaflık var üzerimde hafif sancı halsizlik gibi. Sabah 8 de hastane olmamız gerekiyor ama gece bir türlü uyuyamadım 1 buçuk gibi yattım ama yatınca rahat etmek yerine aşırı rahatsızlık hissi oldu derken bir pıttt sesi geldi karnımdan ve hafif canım acıdı sonra çok az su geldi anladım bşyler dönüyor😂 hemen WC ye kalktım çamaşırım ıslanmış pijamama kadar🤦🏻♀️ Sakin kalıyım ev ahalisini uyandırmıyım şurda sabaha ne kaldı derken inanılmaz sancılar girmeye başladı bana derken ayakta duramıyorum oturuyorum oturunca kalkamıyorum 15 dkka böyle idare edebildim ve herkesi kaldırdım. Hemen hastanenin yolunu tuttuk ki hastane eve 10 dkka vardığımızda hareket edemeyecek şekildeydim sancıdan midemde aşırı bulanıyordu🤦🏻♀️ Hemen açılmam varmı bakıldı ki sezaryen olacağım için aşırı sinir bozucu ve sancıyla bu muayene sinirimi iyice zıplattı istifra etmeye başladım 🤮 doktor rahmin açılıyor bunun için dedi nst ye bağladılar açıklık 1 cm di🙄 nstde sancılar tavan ve ben ztn duramıyorum kıvranıyorum artık bildiğiniz normal Doğum sancısı çekiyorum istemsiz ıkınma hissi geliyor 🤷🏻♀️ Neyse hemen almamız lazım sabahı bekleyemeyiz diyerek beni gece 04:00 te ameliyata aldılar spinal olmayı istiyordum öylede oldu sondam uyuştuktan sonra takıldı 😊 bu bende bayağı korkuydu çünkü sonra minik kızım geldi dünyaya çok şükür sağlıklı dediler benden önce gitti benim işlemler biraz sürdü sadece çok üşüdüğümü hatırlıyorum artık bana sıcak hava üfleyen hortum tutuyorlardı 😂 sonra bende çıktım odama. Doktor muayenesinde evde neden o kadar çok bekledin rahmin yırtılmak üzereymiş dedi🤷🏻♀️ Hiç beklemedim hemen geldik dedim ve oda şaşırdı demekki sancın oldu ve hissetmedin ozaman dedi🙄 çok şükür herşey yolunda darısı bütün annelerin başına sorunuz varsa buyrun kızlar 🥰🥰🥰