Yagmurahmet16 Damlaarslan Ben orhangazideyim ama bursada jimere gidiyorum kiz kardeşim @zeynepp16 filiz cigerime gidiyor cok memnun
Seyma1407 Damlaarslan bende yalova atakent hastanesinde mehtap kırşavoğlu hanıma gidiyorum çok memnunum
Damlaarslan Yagmurahmet16 bende orhangazideyim ilk doğumumu yalova atakennte yaptım doktorumdanda memnundum ama şuan yok yine yalova tercihim bursaya git gel cocukla zor olur
Taze-anne Damlaarslan eğer yine atakent düşünüyorsanız mehtap kırvaşoğlu var çok iyi diyorlar. Arkadaşım ona gidiyor ama uzmanlarda filiz ciğerim den de memnun kalırsınız
Yagmurahmet16 Damlaarslan Aaa ne guzel ayni yerdeymişiz😊 yalova aktif hastanesinde fatma hanim varmis ondanda herkes cok memnun bir kac tanidigim onda doğum yapmisti
tuanagokce İlk kızım yalova da doğdu. Ercan bey e gidiyordum uzmanlarda. 3 senedir yalovada değilim eğer hala hastanedeyse kesinlikle tavsiye ederim çok ilgiliydi
Damlaarslan Seyma1407 bende ona gidicem büyük ihtimalle inşallah memnun kalırım muayene ücreti ne kadar oldu acaba
Seyma1407 Damlaarslan bu arada bende orhangazide oturuyorum orhangaziden gidiyorum yalovaya doktora ücreti de tam bilmiyorum benim eşimin sendika indirimi var fabrikadan indirimli muayene oluyoruz o yüzden en son muayene de 50 verdik öncesinde 68 vermiştik kan testleri olduğunda da değişiyor
melikeuyanik Yalovada gidilebilcek doktorlardan en iyisi ercan bey ve aybala hanım ikiside aktif hastanesinde filiz hanıma kesinlikle güvenmeyin bende yalovada oturuyorum ama gölcüğe gidiyorum yalovada aybala hanım takip ediyo bide her ihtimale karşı
Damlaarslan melikeuyanik filiz hanım yada uzmanlardaki herhangi bi doktoru istemiyorum zaten aybala hanıma instagramdan baktım gerçekten çok güler yüzlü ilgili bi doktora benziyo kafam karıştı biraz
melikeuyanik Damlaarslan evet aybala hanım çok tatlı ilgili güler yüzlü bi doktor kesinlikle tavsiye ederim
mucizemm_ 77Ozge77 aaa çok şaşırdım normalde hiç kötü yorum okumamıştım aybala hanım için Bi kaybım var şimdi ona başladım kontrollü gebe kalmak için o yüzden sordum sağol canım
Zeynepreyyan mucizemm_ ben Ercan tutala gidiyorum aktif Hastanesinde su anda Yalova’da ki en iyi doktor
77Ozge77 Zeynepreyyan Bende ahmet zareye gidiyodum vefat etti şimdi atakentte mehtap kırşavoğluna gidiyorum
mucizemm_ Zeynepreyyan evet onuda çok duydum ya aslında atakente çok alışmışım aktif çok değişik geldi ama aybala hanım için çok olumlu şeyler duyunca ona başladım hayırlısı bakalım