35+5 haftalığım. Bayram için haftasınu ailemin yanına gitmek için uzun zaman önce eşimle karar vermiştik. Oda çok sevinmişti çok istedi kurbanı orda keselim dedi. Bende mutlu oldum onunla ilk kurbanımız ve ailemin yanında olacaktım . Onun ailesi kurbanda kendileri kesiyor bize de bişey düşmüyordu. Zaten bayramdan hemen sonraya tatil planı yaptı annesi tatile gidecekler. Bizim burda kalmamızın da bir anlamı yok. Ben çok mutlu olmıştum gideceğimiz için ama kayınvalidem yine eşimin aklını karıştırdı doktora sormadan gitmeyin çocuğa bişe olur falan gibisinden. Normalde bebeğimiz için hiçbirşey yapmayan bir insan daha önceki yolculuğumda onların köyüne gittik o zaman demedi sorun olur falan diye ama ben ailemin yanına gidince sorun oluyor. Biliyorum bende doğum a az kaldı ama bende düşünüyorum bebeğimi ve burda mutlu değilim. O yüzden ailemle olup kurbanımızı kesmek istedim hatta gidince doğumu da orda yapacagım çünkü kayınvalidem burda yok tatile gidiyor . Bu arada ben Eskişehir de yaşıyorum ailem Adana. Uzun bi yolculuk olacak. Ama akşamdan sabaha hemen gidecez ve gider gitmez doktor kontrolüne gidecem. Eşimin aklı karışmış ve doktor önermezse gitmeyiz demeye başladı. Ben aileme bi sürü hazırlık yaptırdım biz geleceğiz diye bi klima daha taktırdılar. Onlarla dalga geçiyor gibi oldu şimdi de. Bende burda çok sinir stres oluyorum orda olmak istiyorım. Sizce seyehayt etmeli miyim kızlar. Ne düşünüyorsunuz?