Eee1 Gzd111 29+1 bugun. Halsizlik ve bazen midemdeki suyun bogazima gelmesi cok hafif ama beni rahatsiz ediyor yanma oluyor bogazimda yani.
Ftm_bkdmr Bacaklara giren kramplar ayak şişmesi mide yanması uykusuzluk ben bunları yaşıyorum 29+ 5 haftalığız.
suhedakpinar Ftm_bkdmr ayni sorunlari bende yasiyorum sabaha kadar koltuk yatak ne bulsam geziyorum ama asla uyuyamiyorum 🙄
Ftm_bkdmr Gzd111 inşallah geçer yaa. 3 te uyuyup 6 da uyanıyorum bazen daha erken ya da uyanmak zorunda kalıyorum kramptan 🙄🙄
H-A-C Gzd111 suan tam 30. Haftaya gırdım halsızlık ve hemen yorulma dısında bı sıkıntım yok cok sukur o da kansızlıktan dolayı 🌸
Cansummm Gzd111 29+1 haftalığız sırt ağrılarım var bir de ara ara kramplarım oluyor 🙄magnezyum ve kalsiyum içmeme rağmen. Bir de genital bölge kemiklerimde ağrı oluyor bazen. Onun dışında çok şükür bir sorunumuz yok
Zeyzeyka Gzd111 bacaklarıma kramp giriyor şuan öyle kötüyüm ki ağrıdan yürüyemiyorum resmen çıldırcam, magnezyum içmeyi ihmal ettim ondan kaynaklı diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
DilanDag Gzd111 29+4 teyiz özellikle akşamları magnezyum kullanıyor olmama rağmen ayak kasılması ve ağrılarım çok oluyor yarın kontorlumuz var bakalım inşallah iyiyizdir💜🌼