EsraTurna Kızlar hepinize merhaba sizler kacıncı haftada cinsiyetinizi öğrendiniz acaba bugün kontrolüm var geçen gittiğimde göstermemişti ?
askdunyam EsraTurna 12 hafta civarı tahminde bulunuyorlar 16 da bebek pozisyonu uygunsa net olarak söylüyorlar. Doktor belirsiz konuşursa en garantisi detaylı ultrasonda belli oluyor.
Zeynep_cekim EsraTurna 12. Haftada %90 erkek demişti 3 hafta sonra gittiğimde tekrar sordum değişmedi hala erkek dedi 🙈😂
sevilay_isikacar EsraTurna 13.haftamda gittiğimde yüzde seksen kız demişti 27+3deyim prensesimi bekliyorum 🥰🤲
sukayhanacar EsraTurna 13. haftada direk %100 söyledi zaten de gösterdi 22 haftalığız cinsiyetimiz aynı
sukayhanacar EdanurZ hem pozisyonla alakalı hem doktorun iyi olmasıyla hem de biraz ultrasonun gelişmiş olmasıyla alakalı canım erken söyleme biraz da. umarım gösterir minişin🙏🏻
EdanurZ sukayhanacar üniversite hastanesindeki doktora gidiyorum çokta güvenemiyorum o yüzden göremezse başka doktora özele giderin 1 seferlik artık🤷🏻♀️😂
Eee1 EsraTurna 16. Haftamda kiz oldugunu öğrenmiştim canim ben.18. Haftamda baska bir doktora gittigimde de kiz demisti. Daha erken ogrenenlerde var ama yanlis cikabiliyor. 16 18 den sonra soylenen cinsiyet dogru oluyor genelde😊
Merhaba18 Hafta dr kız dedi 13. 15 hafta başka iki dr erkek dedi Ve 17. Haffta kendi doktorum emın olamıyorum erkek gibi ama kesin dedgil dedi detaylıyı bekliyorum