Tuana93 Selam her kese😘😘😘 Kızlar bu Hurma dediyiniz hangi tür Hurma? Bizde 2 çeşit vardır ,2sinede hurma diyoruz,resimli bana ata bilirmisiniz netleşdirmek istiyorum,birde 36 haftalığım ne zamandan başlayıp yemem gerek?ve güne kaç tane?
Suleyigit Tuana93 normal hurma ramazanda orucunu açtığın hurma başla artık 3 tane yemeye başla 1 hafta sonra 5 7 9 diye git tek sayı halinde yiçeksin kuzum
sherlock_anne Tuana93 ben acve hurması yemiştim. Doğum sancımın başladığı andan itibaren yarım kilıya yakın yemişimdir. ağrı sancı açılma yokken planlı başlatılan bir doğumdu. Rahim ağzına zırh gibi diyolardı güzelce yumuşadı, suyum geldikten sonra açılmam başladı , başladığında yarım cmdi dört saatte tam 10 cm açıklıkla doğum yaptım Başka hurmaların etkileri nasıl bilmrm ama acve hurması ile 4 saat sürdü açılmam
Tuana93 Belinay_AliEge Suleyigit Serraveannesi Yildizim sherlock_anne Çokkkk teşekür ederim kızlar😍😍😍Var olasınız,Çok yardımcı oldunuz😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin😘😘İn şa Allah
nil_sugra Tuana93 canım bir uzman bana çörekotu yağını da tavsiye etti. Son 2 haftada hem içmemi hemde karnıma masaj yapmamı söyledi.
El_Ebruli Henüz tecrübe etmedim ama yaş hurma daha yağlı olduğu için koalyt kayganlık oluyor falan diyorlar
yefeninannesi Ben 36 dan beri yiyorum günde 1 tane şimdi 3 tane yiyorum 38 olucam çarşamba günü 5 tane ye çıkarmayı düşünüyorum