Kapalikutu Edaedaeda çamaşır deterjanı için : siveno Şampuan falan bakım seti için : mustela aldım içeriklerine bakarak almıştım siz de bakabilirsiniz 😇
MinnakLiva Edaedaeda Deterjan unibaby ve duru granül, şampuan bübchen ve unibaby, bakım sütü bübchen, sabun yağ bübchen. birde babymenin köpük şampuanını aldım olur da konak falan olursa elimin altında olsun diye
Edaedaeda Deterjan kimisi uni baby kimisi sabun tozu kimi dalin kararsız kaldım hangisi daha zararsız araştırmalardayim
MinnakLiva Edaedaeda Sabun tozu zararsız diyorlar ama hiçte değil yani 🤔 ben battaniyelerini duru granül ile yıkadım, yüzde yüz zararsız diye övmelerine rağmen ekstra durulama yaptırdım sabun kokusu kalmasın diye, bi kere koku veren herşey zararlıdır yaa 🤔
Ahsenn031013 Edaedaeda deterjan baby me granül🙇🏼♀️ şampuan baby me erkek bebek yağı henüz almadım🤷🏼♀️ bu aldıklarım da mühendisin oğlundaki yıldızlar listesinden
minebayraamm canım ben beebgime yeni doğduğunda minoris in ürünlerini alıp kkullandım büyüdü hala kullanıyorum ürünlerini en çokta köpük sabununu kullanıyoruz ssuan cok memnunuz
zeynepozcn ben oğluma minoris bakım ürünlerini kullandım bebekken pişik kremini kullandım büyüyüp tuvalet eğitimi faln verdikten sonra da köpük ssabunlarından aldım onları kullandım ilerde seninde cocugunda ihtiyacın olacak kesinlikle al kullan
sevggialan instagram da mühendisinoğlu sayfasına bakıp ordan minoris in ürünlerini görmüştüm onun ürünlerini kullandım ben çokta memnun kkaldım cocugum büyüdü hala minoris ürünlerini kullanıyorum özellikle köpük sabunu cok iyi bir ürün organikte hem kullan kesinlikle
Edizinannesii Edaedaeda ben deterjan olarak baby me nin %100 bitkisel sabun tozunu aldım yine baby me nin yumusaticisini aldım ( instagramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var orda ürünleri inceliyorlar kimyasal karışımını falan orda önerdiği için aldim) şampuan bebek yağı vs. de mustela