Merhaba kızlar ☺️🌼 Çok şükür dogurdum bende dogumuma yakın Bi zamanda herkes arayıp dogurmadın mı doguramadın mı herkes dogurdu sen kaldın gibi çok telefon alıyordum ve bu yüzden de çok bunalmıştım 😶40+3 haftalık normal dogum yaptım 🌼🤲🏻 sabah acilden giriş yaptık sancım vardı 1cm açılmama vardı doktorum sancımın fazla olmadığını ve ece gidip evde çekmemiş söyledi neyse eve geldik öglen 1 buçuk gibi suyum geldi tekrar hastaneye gittik açılmam 2 cm nat baglıdılar ve Bi agrı Bi sancı girmeye başladı ki hastaneyi ayaga kaldırdım 😬 bana ıkınma bagırma hareket etme diyorlardı gelde bu sancı da bunları yapma 😬😬😬ablam yanımdaydı yürütmeye başladı beni ama zar zor yürüyorum artık sancılarım sıkşaltı ve sıcak suya soktu ablam beni ondan sonra biraz rahatladım ama mecalam kalmamıştı başım dönüyor Du midem bulanıyor Du gücüm kalmamıştı hemşire serüm taktı 😶11 saat sancı çektim saat 9 da açılmam 7-8 cm açılmam oldu eben dizlerimin üzerine çıkıp ıkınmmamı istedi ama korkudan hareket edemiyordum ablam sayesin onu da yaptım ebem artık ıkınmmamı ıstedi uzun uzun her ıkınmamda sag bacagıma krap giriyordu kitliyordu bacagıma gece 11:25 dünya ya geldi canım kızım o çıktıktıktan sonra çektiğim acılar sancılar hepsi birden hep si gitti 🥰🌼🌼hiç ama hiç kolay olmadı gerçekten ve 2 çocuktan çok korkuyorum psikolojim bozuldu dogum korkusu yüzünden çok korkuyorum nasıl düzelir ne zaman düzelir bilmiyorum ama hamile bir kadın gördüğüm zaman çok aciyorum 😶 kızım 3:445gr 50cm dogdu 🌼dikişlerim çok acımadı kendi kendine arti 🌼🙂Allah tüm hamile kadınlara sabır versin Allahı. Bi avazda çıkmasını güzel dogum etmelerini nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻bu arada 👀👀40 çıkmasını bekliyoruz hastaneye giderken gökyüzüne zor adap de oluyorum 🙂🙂 sorularız varsa ala bilirim 🙂
Not: bu yazıyı 2 kez yazıyorum ilkini kızımı emzirirken yazıyordum sonra yanlışlıkla çıkınca bütün yazdıklarım gitti şimdi de sallerken yazıyorum hanım efendi hiç rahat durmuyor 🥰🥰🙂🙂