Mhtpctn Fatmaaaasssss bende 20+2 16.haftada hıssettım ama goz atar gıbı elımı koyunca oda sımdı arada bı vuruyo kucuk hıssedıyorum bazen gene göz atar gıbı oluyor cok net değl daha yanı
Deletedmom399 Fatmaaaasssss 18 haftada pıt pıt hareketler hissediyordum. Şimdi 24+6 olduk Gülcemin tekmeleri dışardan bakınca bile görünüyor kurban olduğum 🥰😇
Deletedmom399 Fatmaaaasssss canim bebeğe göre değişiyor bu durum ama 24 haftalarda falan bariz belli oluyor hareketleri 😊
Cansu_nml Fatmaaaasssss ben 15.haftanin içinde hissettim seyrilme gibiydi ancak simdi 21 haftaligim baya hissediyorum hatta karnimi acip bekledigimde tekme attiginda disardan bile belli oluyo ilk gebeligim bu arada :)
Yagmurahmet16 19 artilarda hissettim suan 22+2deyim minnak minnak hissediyorum hatta bugun bi ara tekme atti neye uğradığımı şaşırdım 😁
Eee1 Fatmaaaasssss İlk gebeligim canimm ben ilk 18+0 da göz seğirmesi gibi hissettim bebegimi😍😍 simdi 30. haftamızdayız vuruyor cok tatli biseyy😍😍
Merveeplt Bu arada Kızlar hamilelikle ilgili bilmediğimiz o kadar şey var ki İnstagram hesabı açtım daha çok yeni destek verirseniz hem araştırıp hem daha fazla paylaşım yapabilirim böylece hamiş anneleriniz De bilgilenmiş olur ne dersiniz ☺️ @balpamuk_
Giz4110 Fatmaaaasssss valla 19da seğirme gibiydi gaz mı hareket mi emin olamıyorum, 21de netleşti o da kuvvetsiz 😊 şimdi 29 olucaz bi vuruyor beni sarsıyor maşallah 😂🤣
Fatmaaaasssss 21 haftadayim Son 3 gündür bariz belli ediyor vuruşlarını dışardan bile belli oluyor bazı vurdukları karnimda 🥰🥰 🙏💕
Halimekinali123 Fatmaaaasssss ayy en sevdiğim başlık 19 hafta 3 gunluguz bende hissediyorum minik kıpırtıları 17 haftalıkken hissetmeye baslamistim cok guzel bir duygu icinde bir canlinin buyumesi minik hareketlerini hissetmek😢😭 hic birseye degistirlimez rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasın🤲