flawles Merhabalar arkadaşlarr 21+6 günlüğüm prensesim olacak inşallah bugün detaylımız vardı boyumuz 26 cm kilomuzsa 480 gr çıktı sizde durumlar nasıldı 🙈😍❤
Emineslh flawles ya ben daha cinsiyeti öğrenemedim devlette kesin erkek denildi özelde 2 defa kız olabilir göremedik birşey dediler haftaya salı detayliya giricem inşallah iyidir bebegim
Cananhafsa flawles 22 haftalık şuan bebeğim ama hareketlerini henüz hissetmiyorum hissetmek için sabırsızlanıyorum haftaya detaylı ultrasonumuz var şimdilik herşey yolunda😊
flawles Emineslh ben heyecandan cinsiyetini tekrar sormayı unuttum renkli falan gördüm derken kaynadı öyle 🙈🙈
Nazlikiz_ 22+2 günlük hamileyim bende oğluşumu bekliyorum cuma günü detaylıya giricem gelişimini bende merak ediyorum 🤰🏻bugün fena tekmeler yiyorum hayatımda bu kadar güzel bir duygu yaşamadım😍
Misozturk Bende ptesi detayliya giricem gercekten onun o hareketleri yuzumu gulduruyo.kizimi gormek icin sabirsizlaniyorum😍😍
ugur2018 Haftadayız biz de kızımla çok şükür, 21. Haftada detaylı ultrason olduk çok şükür her şey yolunda çıktı çok rahatladık.. bu sıralar tekmelerden sabahları uykudan uyanıyorumm acayip hareketli artık iyice güçleniyor😍😍😍 vee çok tehlikeli zamanlar acayip bir iştah açılması, sürekli yemek yeme isteğiii bakalım ne yapacağım🤰🏻🙈🙈 22. Haftaya kadar 4 kilo almıştım kaç kiloyla tamamlayacağız acaba🤰🏻👶🏻👶🏻👶🏻