Frozen-06 33mersinn benim son 1 gun doguma.. gelmiyor temmuz bebisleri. sicakta cok zor artik. Sabah kontrolum var bakalim ne diycek doktorum..
gamze2234 33mersinn Bende tam 39 . Haftadayım sadece karnımın içinde kasılma oluyor ve oturup kalkarken sancım , onun dışında bir belirtim yok, yarın kontrolüm var umarım sancım çıkar 😹🙏🏻
Nnur1 33mersinn bende doğuramıyorum 😫 doktorum aktif doğumun 10 gün içinde başlayacağını söylemişti bunun üzerinden 12 gün geçti. Şu sıcaklarda çok zor geçiriyorum. Artık doğurmak istiyorum 😫
Selcann94 33mersinn bende doğuramıyorum tarçını kaynatıp içcem o kaldı bi yapmadığım 😂🤣😂😂 geleceklerde nazlanıyorlar 😂🤣😂
33mersinn gamze2234 Randevu vermiyorlar 3haftadır gidemiyorum hastaneye normal mi sezeryanmi belli bile değil
gamze2234 33mersinn Ben gidiyorum hastane özel istediğim zaman doktorumla da konuşuyorum şükür oda 41 e kadar bekleyelim gelmezse suni sancı ile deneriz diyor, inşallah kendi sancım gelir🙏🏻
arzunur03 33mersinn 40+3 günlük doguramıyoruuuuum😂 Bende de ne sancı ne nişan ne su gelmesi doktor 3 gün sonrs gel haftaya gel deyip deyip duruyor bilemiyorum ne olacak😒 Doguramıyorum msj kutusuna yazınca dogum oluyormuş diyorlar nasılda denk geldi yazdım😂 Rabbim sagliklics gelmelerini nasip etsin
arzunur03 Dsmz1205 Benimde hareketleri ciddi dereecede hissediliyor Bugün akşam gidicem dicem belim agrıyor durmazlar insallah suni sancıya raziyim cunki icerde fazla durmasida iyi degilmiş Rabbim saglicakla gelmelerini nasip etsin😍
Miray_38 33mersinn günümüz aynı canım benimkide gelmiyor nst de sancı çıkıyor en son bugün meryemana otunu suya koyup dua okudum suyundan içtim onuda denemedim demeyim dedim yarında gelmezse sezeryan olucam çünkü hayırlısı olsun inşaAllah hakkımızda 😊