Tugcebyr Kızlar aşermenin cinsiyetle alakası var mı sizceee ekşi isteyenin kızı olur derler öyle de oldu ama bu sefer tatlı istiyor🤣 varmı öyle denk gelen
cutemom95 Tugcebyr Yanı öğrenene kadar meraktan çatlıyoruz belirtiler kovalıyoruz ama ultrasondan başka yolu yok öğrenmenin ne yazık ki ☺☺
Tugba_34 Tugcebyr benim hic ekşi cekmedi canım ilk bastan beri tatlı cekiyodu hâlâda tatlı yemeden duramıyorum ama kızım olcakk 🤲😍
Serminay Tugcebyr normalde ekişiyi seven biriyim hamilelikten beri hafif ekşilerde bile yüzüm büzüşüyor🙂 oğlum olacak
ED1802 Tugcebyr ben soda asitli tuzlu ve sürekli ekşi yedim dilim yaralar oldu hatta sonuç herkes kız dedi oğlum olucak kısmetse 🙏🏻😊
Mervee88 Sürekli ekşi elma ve erik yedim çok sevdiğim çikolata ve tatlıdan tiksindim ama oğlum oluyor 🥰 aşermenin cinsiyetle hiç bir alakası yok bence 😊
Aysegulkk998 Bende ekşi için deliriyordum hamileliğimin başında ki normalde hiç sevmem, herkes kızın olacak dedi oğlum oluyor 😂
Merakliana Tugcebyr cnm bn böyle bir başlıgı okumustum tatlı isteyenin kızı ekşi isteyenin oglu olmus. Bende tuttu bn tatlı şstiyordm hep oğlum oldu ama bünyesel birşey 🤗
AsyaNildaa Tugcebyr yok canım hiçbir alakası yok.ilk kızımda deli gibi tatlı yedim şimdi 7 aylık hamileyim,ekşiden nefret eden ben bu hamileliğimde de sırf tuzlu ve ekşi yedim yine kız olucak Allah’ın izniyle bebişim 🥰