emineserkan2020 Kızlar beni bu Kasılma uyutmuyor geceleri 35 haftalığız özellikle sol ayağım çok çekiyor kasılıyor yere vurma isteği oluyor hep siz ne yapıyorsunuz bu durumda 😔
Meriwa emineserkan2020 kram için magnezyum kullanıyorum ama 35-36 dan sonra genelde normal doğum için kullandırmıyorlar sade soda muz da tüketebilirsiniz
Liva90 emineserkan2020 canım doktoeun magnezyum yazsın sana birde maden suyu ve muz çok işe yarıyor bende günde bir şişe maden suyu içiyorum bir sabah brde akşam muz yiyorum..kramp neredyse 1-2kez anca yaşadım
Defneazra Ters hareket yapma zorlama kendini gerince bir süre sonra geçiyor bende de oluyor sabah uyandığımda genelde
Evlat_can Arkadaşlar ben bel fıtığım patladığı için ameliyat oldum ve sağ bacagimda hasar kaldı şimdi 25haftalik hamileyim ve hergece uykumda sağ bacağım kramp gibi oluyo bu magnezyum ise yariyormu çünkü hamile olduğum için kendi ilaçlarımı icemiyorum
Naren1 emineserkan2020 magnezyum soda ve muzu hiç aksatmıyorum ama gece benimde kabusum hiç uyuyamıyorum