Cetukar Ilgaz ben kullanmıyorum, decavit hap ve devit damla verildi doktorum bu devletin uyuladıgı bir prosedür dedi.. içsende olur içmesende ama bana kendi doktorum sadece maltofer adlı bir ilaç verdi midem bulanmadıkca içiyorum🤭
Clover Ilgaz d vitamini hem sizin hem de bebeginiz icin cok onemli.eger degerlerini dusukse hem sizi depresif yapar hem de inanilmaz kas agrilarina sebep olur.gun icinde yorgun hissediyorumun da cevabidir cogu zaman.bebek icin de ozelllikle kemik gelisimi icin cok onemli.bence bir test yaptirin ve dusukse ihmal etmeyin derim
Rahime Ilgaz şuan 22+3 deyim banada verdi devit hapını ilk zamanlar kullanmıyordum ama artık kullanıyorum iyi geliyor bebeğin gelişimi için D vitamini de kendi doktorumda önerdi ikisini de kullanılıyorm canım bana kalırsa kullan derim yine de doktoruna danış
Elfbrk Ilgaz banada verdiler. Doktorumada sordum kullanyaim mi diye evet kullan iyi gelir dedi bebegede lazim dedi.
deletedmom01 Ilgaz bana d vitamini damlasini kendi doktorum verdi. Subatin 1.de Aş'ım var onuda doktoruma sorup oyle gidicem doktorama guveniyorum saglik ocagi ne dese ilk ona danisiyorum acikcası.
tugcenamdar Değerleriniz düşükse içmeniz gerek, ben hamile kalmadan önce kontrol ettirdiğim için d vitamini falan deviti kullanmıştım o yüzden gerek duyulmamıştı..
Arya92 Ben henuz 10.haftadayim.ebe 12."haftada baslanacak ama doktorunuza danisin kullanmadan once dedi. Sormadan kullanmayi dusunmuyorum.
Ilgaz Rahime doktoruma sordum kullan dedi doktorum zaten bı hap vermişti balık yağı gibi bişey onun içinde bütün vitaminler var ister ona devam et istersen bu hapı kullan dedi. Hapı kullanırım da damlayi kullanamıyorum midem bulanıyor 😢
burcuali38 Bana da verdi sağlık ocağı önce doktoruna sor öyle başla dedi.Bende sordum decaviti gün aşırı iç dedi devit3 damlayı hergün 9 damla içiyorum.Ayrıyettende doktorumun verdiği gyno ferro sanol demir hapını hergün içiyorum başkada kullandığım bi ilaç yok
Rahime Ilgaz Damla’yı ekmek arasına damlatıyorum tadı hiç gelmiyor o şekilde kullanıyorum tavsiye ederim dediğim gibi kullan benimde midemi bulandırır diye ekmeğe damlatıp yiyorum canım 9 damla olarak kullanıyorum
NesrinGnerYlmaz Merhaba , bize hem vitamin gelde kalsiyum için tek ilaç verdi doktor. Decavit pronatal her ikisini de içinde barındırdığı için hamilelik sonuna kadar kullanacakmışız.
burcuali38 CansuHakanDabakan bilmiyorum ki canım önce kan aldılar test yaptılar ondan sonra verdiler belki de herkesin kan değerlerine göre veriyorlardır tam olarak bende bilmiyorum yani