pelinnns Kızlar hamilelik döneminde vücudunda ben artışı olan oldu mu? Et beni değil ama böyle kahverengi küçük küçük?
Frozen-06 pelinnns bende oldu boyun bolgemde asiri cikti hemde. Dogumdan sonra yaktircam sinir oluyorum minik minik bi suru noktacik.. yakiyorlar endise etmeyin hepsi gidiyor
Mhtpctn pelinnns benımde kollarım da benler vardı ama sankı bana da cogalmıslar gıbı gelıyor ve burnumda lekeler vardı onlar cogaldı 🤷♀️
mysweetbaby pelinnns benim göğsümde oldu tuhaf bir şekilde.sanırım göğüs dokusu büyüdüğü için oluştular diye düşündüm.var olan benim de büyüdü birde yeni et benleri çıktı ucunun etrafında
pelinnns mysweetbaby küçük küçük benler olmuş ve ben yeni farkettim et beni oluşmadı. Birde göğüs etrafı benimde koyulaştı ve kahverengi olan kısım büyüdü. Eğer ondan bahsediyorsan canım
pelinnns Mhtpctn kollarımda boynumda 1 2 tane göbeğimde var endişelendim yarın komtrolüm var doktora sorcam bi oluyo mu olmuyo mu hamilelikte diye
ipekcim pelinnns yüzümde ve karnımda çıktılar baya yüzümdekiler küçük karnında baya görünür büyüklükte inşallah doğumdan sonra geçer
Zeybilicen pelinnns özellikle kollarımda ben’ler çıktı ve çoğaldı . Boyun kısmımda da et ben’leri küçük küçük aşırı fazlalaştı . Umarım doğumdan sonra geçer yoksa bir çaresine baktırcagım sinir bozucu 🥴