Duygu99 Bime uni baby nin geliyormuş hem deterjan hem yumusatici gerçi yumuşatıcı alma konusunda kararsızım uni baby nin deterjanini kullanan var mı aranızda?
drn5410 Duygu99 instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var orda temiz içerikli güvenilir ürünleri bulabilirsin canım. Bir çok ürünü inceleyip içerisinde bebişimize zarar verici kanserojen vs madde olup olmadığını değerlendiriyor ordan bakıp bütçene göre marka seçebilirsin 😊
Meriwa Duygu99 ben mavi kapaklısını aldım yumuşatıcı da pembe kapaklı aldım cnm kullandım mis gibi de yıkadı
SumeyraSS Yumuşatıcıların çok iyi olmadığını duymuştum bebek giysileri için. Ben green baby aldım çok tatlı hafif bir kokusu var tavsiye ederim 😊 ama galiba bebek deterjanları kirleri çok iyi çıkarmıyormuş ekstra leke çıkarıcısı da almak lazım 😓
Tontinimontin Bende bugün minirois aldım netten bakalım gelince görücem nasıl olduğunu bayağı iyi diyorlar ama inşallah öyledir
butkuci Ben de ebebek ten baby me aldim hic biri leke cikarmada etkili degil lele cikarici kullanmak lazim.