Kuzeyufuk Merhabalar 5+6 yım. Lekelenmem oldu iğne yaptı ve progestan verdi. Lekelenmem sadece peçeteye silince az geliyor tırnak ucu kadar az az. Sorum şu ki lekelenmesin azalmış olması iyiye işaretmidir?
MYstryy Kuzeyufuk iyiye isaret cnm bende 6. Haftadan beri kanamam var hemde adet gibiydi benm bol siyah pihtili suan 9 haftalik olduk hala kahve lekelenme var devam ediyor 4 gun once yine siddetli kanama gecirdim dondu kahveye rengi yine . Dinlen bol bol.ilaclarini al duzenli iyi gelecektir.
Zeyneptoprak Kuzeyufuk evet iyiye işaret ama doktorun ne kadar süre kullanmanı öneriyosa o kadar kullan
Arslanmomy Kuzeyufuk azalması tabiki iyi bir sey artip kanamaya dönse kötü diyebiliriz. Progestani kullanip dinlemeye bakin bu dönemler tam yerlesme zamanlari dikkatli olmal da fayda var.
sherlock_anne Kuzeyufuk o hiç belli olmaz canım. Sen iyiye işaret sanıp hareketkerini normalleştirme. Benim 5. Ayda sıradan doktor kontrolune gitrğimde ağrım sancım kanamam olmadığı galde ultrasonda kanama görüldü haftalık ilk kanamam çok ve kırmızı geldiğinde 4 mm 8 haftalık ikinci kanama kahverengi pütür geldiğinde 27 mm kanama alanı vardı sürekli yattım. Kanama alanları kapandıktan sonra vile 2 ay yerimden kalkmadım. Her doktor muayenesinde sor lütfen hiçbişekilde biz senin kanama yoğunluğu ve sıklığına göre tamamen iyileşip iyleşmediğini bilemeyiz
Kuzeyufuk MYstryy sırt üstü yatıyorum öylece ve lavabo dısında kalkmıyorum canım Allahım sanada şifa versin içimi iyi ettin
MYstryy Kuzeyufuk amin insallah hepimiz bi an once feraha cikalim . Oyle yap bende 19 gundur öyleyim lavabo dus disinda yerimden kalkmiyorum
Kuzeyufuk Arslanmomy sürekli yatıyorum canım lavabo dısında ayağa kalkmıyorum yemek dısındada doğrulmuyorum