birtosbikannesi kızlar dış gebelik nasil oluyo belirtileri neler iki bin küsür degerle dış gebelik olurmu
duyguuudmr birtosbikannesi Merhaba canım 1 yıl önce yaşadım. Benimkisi çok ilerlemişti değerim 2000lerdeydi. İç kanaması geçirdim hayati tehlikem vardı, ameliyat oldum ve tek tüpüm alındı. İnşallah öyle birşeyle karşılaşmazsın çok zor bir süreç 🤲
Kubra_71 Oluyor yalancı gebelikte oluyo ilk kan değerin kaçtı ilerleme çok olmuyorsa öyle oluyor diye biliyorum..
birtosbikannesi duyguuudmr ilk ögrendiginde deger 300 küsür en son su an 2300 lerde doktor dış gebelikden süphelenio nolur dua edin kızlar allah rizasi için
duyguuudmr birtosbikannesi 2 günde bir artış oluyorsa için rahat olsun canım düşüş olunca sıkıntılı oluyor. Güzel haberler alırsın inşallah 🤲❤️
ilknr_ylmz94 Dış gebelik kanama ve şiddetli kasık ağrısı yapıyo değer iki binin üzerinde olduğu halde rahimde kese görünmüyorsa dış gebelik var demektir
Annnnneeesss ilknr_ylmz94 ben dış gebelik geçirdim ne kasık ağrısı ne kanama vardı herkes bu belirtileri göstermez. Normal gebelikmiş gibi belirtiler gösterir . Tek anlaşıldığı nokta kese gözükmez beta hcg değeri 2 günder bir düzenli artmaz düzenli artması 2 katına çıkması lazım