Merhabaa sonunda bende mezun oldum cok rahat bir hamileligim gecti ne bulanti me kusma sadace dis agrim oldu ve bir tanesini cektirmek zorunda kaldim… ve gelelim doguma 39+2 de kontrolum vardi bebegimiz kucuk oldugu icin son ana kadar hep bekledik o gun doktorum suyum azaldigi icin pazartesi gunune gun verdi hafta sonu oldugu icin hergun nst ye gidip kontrol altinda olucaktim neyse o gun eve geldik aksam oldu bende ne sanci ne birsey oysaki nst de hep sancim cikiyordu… Gece saat 2.50 da birden bire afedesersiniz cisim geldi tuvalete kalktim tutamadigim halde birsey akiyordu ilik ilik tuvalatemi yaptigim halde hala akiyordu ve sonra pembeye dondu hemen duş alip esimi uyandirdim kizlar bence suyunuz gelince sanciniz olmasa dahi hastaneye gidin ben hastaneye gidince nst de bebegimin kalp atislari dusuktu hemen doktorum geldi hic beklemeden sezeryana aldi en korktugum şey sondaydi emin olun hic acimiyor hissetmiyorsun bile damar yolu daha cok acitti belden ignede hic hissetmedim gece saat4.6 da canim oglusumun sesini duydum 2.550 gram dogdu ultrason da 2.700 de en son bayaa yaniltiyor sezeryan sonrasi ahhh o ilk yurume canimdan can cikti ama sonrasi kolay oluyor bol bol yürüyün yurudukce aciliyorsunuz nescafe ve kayisi suyu iyi ki yanima almisim hic baş agrim olmadi ve gazimi kolay cikardim cok fazla kanamam olmadigi icin normal uzun ped kullandim simdi 8 gunluk olduk ve ve dunyanin en guzel seyi Allah hic kimseye aratmasin biz 3 yil bekledik oglumuzu ve sonunda kavustuk💙💙 sormak istediginiz birsey varsa elimden geldigince yardimci olurum aklima gelen simdilik bu kadar…. artik bende mezun oldum happy kids gorusmek dilegiyle🥰🥰🥰