busbusbus10 Kızlar merhaba 9+2 yim çok fazla mide bulantısı ve kusma yaşıyorum su bile içemiyorum kusarken de kasıklarım bazen ağrıyor benim gibi olan oldunu bebeğe bişey olur mu endişeliyim 😔
advocatmom busbusbus10 bende aynı durumdayım mide bulantısı ve yanmadan yemek yiyemiyorum. Bir çaresi var mı bilmiyorum. 🤷🏻♀️
Mhtpctn busbusbus10 ben oyleydım cnm sureklı serum yıyodum doktorun verdıgı hapları bıle ıcemedım su ıcemıyodum cunku. Hep kustum 20.haftadaym gene arada kusuyorum endıselenme allahın ıznıyle bosey olmaz
Egemenin_Annesi busbusbus10 bende öyleydim cok iyi bilirim bana doktorum onzyd diye cok etkili bir dil alti hapi vermisti o iyi gelmisti bana ve sabahlari nane ile leblebi yiyordum oda bi nevze iyi geldi belki ise yarar
nazirella busbusbus10 canım bende 9+2 yim bulantılarım devam ediyor benimde . Doktorum 10. Haftadan sonra azalıcagını söyledi bekliyorım dört gözle 😊
busbusbus10 Egemenin_Annesi o ilacı bende kullandım gerçekten iyiydi tekrar kullanma dedi geçmesini bekle dedi 🙁
Mhtpctn busbusbus10 ınsallah benı cok kusturdu halen daha kusturuyo ahtım var doğsun kıcını ısırcam 😂😂😂
Mircet busbusbus10 27. Haftama kadar devam etti ama kussamda yemeği hiç bırakmadım yedim bi saat sonra kustum ilaçlarla ayakta durdum sevdiğim şeyleri yemeğe çalıştım şükür bebeğimde bişey olmadı
Tortilla busbusbus10 hıcbırsey olmaz canm korkma su ıcemıyorm die uzulme ben 20 ye kdr boyleydm sonra duzeldı ekmek peynır salatalık domates yedm hep😁zaten bebek senden beslenmıor amnıyon sıvısıda azalır derdi yok ılk 4 5 ay. Sen Ac kalmamaya calıs
Mrv_1864 Malesef bende öyleyim 9+6 dayım şu an . İlaçla yiyip içiyorum . Prilam dr kullanıyorum gece yatmadan önce. Yoksa su bile bulantı yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 😊