Hvvakpln Progestan kullanıpta vajinal mantar olan varmı aranızda kızlar yardım edin çok kötü durumdayım
Aylinnh Hvvakpln bende kullaniyorum bendede ayni durum var gece yutyorum sabah fitil olarak kullaniyorum gecede yuttugum an gozlerim acilmiyor uyku cokuyor perişan oluyorum
Nimesay1 Hvvakpln Bende oldu canım.Mantar olunca ağızdan kullanmaya başladım Mantar için de fitil verdi doktorum.Geçti şükür şimdi.
Gulcan_89 Hvvakpln canım mantar dediğin nasıl bişey ? Bende kullanıyorum. Vajşna etrafı kırmızı nokta nokta olmuş. Bide koyduktan sonra kaşınma yapıyor. Öyle bişey mi ?
RabiaMG Hvvakpln surekli akinti oldugu ve nemli kaldigi icin bende de yapti sanirim ama suan onu kullanirken mantar ilaci kullanabilirmiyim bilmiyorum
Sukut66 Evt bende kullanıyorum dr um önce fitil olarak verdi çok aşırı mantar yaptı kaşınma yaptı dedim dr bıraktık fitili şuan yatarken 2 tane pes peşe alıyorum gece ye denk geldiği için etkisini hissetmiyorum
Hilal1907 Kizlar maydonozu sapiyla kaynatin buharina tutun orayi iliyincada suyuyla taharetlenin bende kullaniyorum cok kasinti yapiyor
Naylonbranda Bende kullaniyorum.fitil olarak bendede kuruluk gibi yanma hissi gibi bişey başladı acaba idrar yolu enfeksiyonu filan mı oldum ki fitil mi yapiyor??
Gulcan_89 Hvvakpln banada yan etki yaptı o zaman. Kaşıntım var diyince Zalaın krem vermişti dr. Neyseki Progestan en fazla 3 gün kullanacam ondan sonra düzelir heralde