HlyaSinanAk Annemmm ilk gebeligimde 17 18 haftalik gibi hissettim simdi 26 haftalik hamileyim 21 haftada kesin hissettim yani🤗 acele etme stres yapma zamani gelince minnaklar hareket ediyo zaten. Vucut yapinla kilonla bebegin gelisimiyle alakali hareket zamani😉
AyeKantar Annemmm benimde ilk gebeliğim 20. haftada hissettim sizin haftanızda bende sürekli hissetmeye çalışıyordum hatta en ufacık bağırsak hareketini bu bebeğim diyordum ama gerçekten oynayınca onların bebek olmadığını çok iyi anlıyorsun çok farklı birşey 😊😊
Sinemstf Ennur05 ohoooo ben 25. Haftada hissettim desem 😀 stereskoplarla mı dinlemedim eşim kulaklarını mı dayamadı 😀 neler neler şimdi 28. Haftadayız sabah ben gözümü açınca bi tekmeliyor sonra akşamları bi sağlı sollu girişiyor 😀 o kadar ❤
Ennur05 Sinemstf Maşallah darısı tüm tekme bekleyenlere canım 🤗🤗 bende 22den önce pek beklemiyorum .Benim kızçe ultrasonda bile çok tembel aynı annesi 😄
aren6161 16+5im cok sukuur pit pit hissediyorum ara ara genelde aksamlri😍😇 herkesn hissetgi hafta deisiyor baya bi ikinci oldugu hlde 20de hssedende var 16da hissedende ilki olup 14te hissedende nasipp😉😌