ecembugra53 Annehissi2510 camım benim doktorum ilk 3 ay yasak etti bana bebek açısından iyi değil dedi 16. Haftadan sonra içebilirsin dedi abartıya kaçmadan
Minikannesi00 Annehissi2510 canım bence hiç içme ,ben hiç içmedim . Kafein bebeğin vücudundan atılmıyor ,çay kahve içmezsen bebiş daha kilolu olur sağlıklı olur
Gizemito Minikannesi00 Yani her hamilelik farklıdır tabi ama ben günde bir fincan içiyorum doktorumda içebilirsin dedi. Bebeğim de haftasına göre iri ve kilolu 🧸 Bence kilonun genetik ile alakası daha fazla ama kafeinin illaki ufak da olsa olumsuz bir etkisi vardır belki 🤷♀️
Minikannesi00 Gizemito ya canım çok kötü bi etkisi yok tabi ama mesela bizde kansızlığı tetikliyor ,zaten kan hapı içiyoruz,bebiştede kafein birikiyor doğduğu zaman uyku açısından problemleri olabilir ,huysuzlanablir
Annehissi2510 Cok saoluun kizlar ya bende internetten baktim gunde bi fincan icebilir hamile kadinlar diye yazmisti zaten fazla kahveci degilim sadece aksamlari esime yapiyorum benimde canim cekiyor onunla beraber iciyoruzz
Ozdmrkbraa Annehissi2510 bana da doktorum hiç yasak koymadı yani sadece Türk kahvesi günde bir fincan içebilirsin dedi nescafe yada granül kahve yasaktı kafeinden dolayı
Annehissi2510 Minikannesi00 yok vala dedgim gbi kahveci degilim pek sadece aksamlari turk kahvesi yapinca esme canimda cekiyor tabi o yuzden kndime yapiyorum beraber iciyoruz
Ummugulsum123 Minikannesi00 içiyorum heleki kahvaltıda caysız olmuyo akşam bi bardak içiyorum ama sabah fazla içiyorum çay keyfi yapmaya bayılıyorum akşam da çekirdek olursa çok içiyorum ama yoksa fazla içmiyorum ☺️
Minikannesi00 Ummugulsum123 ay ben kahvaltıda portakal sıkıyorum aylardır 🤭 demir ilacı kullanmıyomusun sabahları ,onunla çay yasak nasıl yapıyosun
Ummugulsum123 Minikannesi00 kullanıyorum canım bütün vitaminleri atıyorum ama çaysız kahvaltı da yapamam ki çok açık içiyorum zaten 🙈
Minikannesi00 Ummugulsum123 sen blirsn tabi canım,bana yasak dedi dokturum arasnda 2 saat olmalı dedi hiç içmem