Gulsumhira Arkadaşlar benim catim dar olduğu İcin mecburi sezeryan olucam.39.cuma haftada alınacak yani 23 gün sonra ya o zamana kadar sancı tutarsa ne olucak? Bebek kanala yerlesirse? Aklimda deli sorular?
Busradonmezus Gulsumhira sancı düzenli bir şekilde olur ve devamında suyunuz gelirse yani doğum başlarsa o an sezaryen olursunuz
Minikannesi00 Gulsumhira canım benmde 23 ünde sezaryen , doktorum o zamana kadar suyun gelirse artık hastaneden beni ararlar gelirim ,duruma göre bakarız demişti ,bende korkuyorum ya doğum başlarsa diye ,çünkü benmde çatım dar
Evita Gulsumhira benim nişanım 4 gün önce geldi,sancım 6 gün önce başladı. Hatta ameliyata girerken bildiğin gerçek doğum sancılarım başlamış. Dr ameliyattan çoktıktan sonra söyledi 🤣 ben de stresten belim kopuyor falan diye düşünüyordum. En kötü hastaneye koşturur sezaryeni erkene aldırırsın canım. Benim öyle olsa ben öyle yapacaktım. Aklına bu fikri sokma. 39+1 de idi sezaryen. Bebek gelişmiş oluyor, erken olmasından daha iyi bebeğin için.
TAkilicci Gulsumhira ben sezaryen olacaktım suyum geldi hastaneye gittim 6 cm açıklık ve düzenli sancılarım vardı sonra 9 cm oldu suyum geldikten 4 saat sonra doğumum oldu. Ertesi gün sezaryene gidecektim ama böyle imiş nasip
bebeklerimm Sezaryen için doğumun başlamasını beklemek anne ve bebek için çok daha sağlıklı. Sezaryene almak çok kısa sürüyor zaten endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. 🌸
Evita Gulsumhira akşam saatlerinde 6 saat sonra kaldırdılar. Bebek için iyiymiş bu kasılmaları yaşama.
Zeyneptoprak Gulsumhira bazen ne yaparsan yap bebek nasıl gelmek isterse öyle gelir ilk doğumunsa doğum hemen olmaz zaten doğum başlayana kadar sezaryen olursun merak etme ama merak ettiğim bişey var çatın dar diye doktor mu istedi özellikle sezaryeni acaba yanlış anlama sadece merak ettim
Gulsumhira Zeyneptoprak Yok ben hem devlete hem ozele gittim ikiside bakti çatın dar dediler yani mecburi canim
H-A-C Gulsumhira erken gırıs yaprsınız hastaneye benım sezeryan gunum 38+5 teydı fakat tam 38. Haftama gırdıgımde sancım tuttu acıklıgım baslası ve gece hastaneme yatıs yaptım doktorum geldı amelıyatımı yaptı endıselenecek bısey yok🌸