Kubra1305 Feyza hanimla takibini sürdüren birisi var mı acaba? İzmir’e yeni geldim , gece acilde tanışma fırsatım oldu. İçim bi ısındı ama pek bilgi bulamadım nette kendisiyle alakalı. Gidenler hakkında bilgi verebilir mi?
Lina-Buglem1 Ben gidiyordum ama bıraktım ilgisiz bence tavsiye etmem genede siz bilirsiniz ilk önce özel gözde hastane sindeydi oraya gecti haber bile vermedi doktorumu degistirdim
Kubra1305 Lina-Buglem1 yaa gerçekten mi. Bana da bı ilgili geldi ki. Benimde doktorum oradaki Ümran hanımdi o da şimdi ege şehir e gecti. Gitmeden söylemişti gideceğini. Ama normal ve doğal doğumu desteklerler mi ondan emin olamıyorum.
Lina-Buglem1 Kubra1305 bende suan ege sehirde fahri temize gidiyorum cok cok memnunum saat kac olırsa olsun arayım bisey olsun acar msj atıyım cevap verir ilk gebeliğim oldıgu için bazı seyleri bilmiyorum kanamam oldu feyza yı aradım acmdı kac saat sonra msj at yazmıs acile git yazmıs hic dönüs yapmadı ilk banada öyle gelmisti samimiyetinden dolayı ama malesef
Kubra1305 Lina-Buglem1 çok teşekkür ederim , gerçekten. Allah razı olsun. Ege şehirde ücretler falan nasıl acaba , pahalı mı? Ben hiç gitmedim daha.
Lina-Buglem1 Kubra1305 105 muane ücreti 3000dogum dediler ama haziranda zamlar geliyormus ama ben doktorumdan gayet memnunum
Kubra1305 Lina-Buglem1 Haziran derken geçen ay mi geldi yani zam. Ondan sonra kontrole gitmediniz galiba