bus_ra Kızlar gebeliğin riskli geciyor doktorum afedersiniz ama kabız olmamaya çalıs dedi bnde hergün çorba içiyorum artık farklı çorba denemek istiyorum önerebileceğiniz çorbalar var mı😌
Eee1 bus_ra erişte corbasi, sehriye corbasi, mercimek corbasi, ezogelin, havuc corbasi, yayla corbasi, domates corbasi, tavuk corbasi, topalak corbasi, mahluta çorbasi…. canimm bunlar aklima gelenler 😊
Shr1530 bus_ra canım domates çorbası yoğurt çorbası ben bunları çok severek tüketiyorum arpa çorbası çorba çok sevdiğim için yapıyorum özellikle kış ayında
Wonderanne bus_ra ben sezaryen oldum k.validem ilikli kemik ve et haşlayıp kelle paça gibi yaptı çok güzel de içim boşaldı ama bilmiyorum sende ise yarar mı
Mircet bus_ra kabak çorbası tariflerine bakın derim çok lezzetli oluyor bide patates çorbası krema tadı veriyor diğer çorbalar dışında önerebileceklerim bunlar
Esracim01 Canım yalancı işkembe çorbası tavuklu oluyor, yeşil mercimek çorbası, tavuklu yahni çorbası. Birde çorbaları et yada kemik suyuna yaparsan kabızlık sorunun olmaz canım bilgin olsun
MinikTavsanim Herkes havuç 🥕 çorbası demiş ama mevsimi değil . Kelle paça çorbası canım bire bir iyi gelir