Semre9 Kızlar merhaba 17 haftaligm 1 haftadan fazla oldu tahmini kasigim yürüdüğümüz de çok ağriyor yuruyemiyorum sebebi nedir yaşayan var mı ??
Sevdaleo Semre9 Benimde o haftalarda sol kasigimda oluyordu gecmeyen yuruyunce ve yatakta donunce seninde boylemiydi cnm.Doktur Rahim genisliyor bebek buyuyor dedi ondan 20+5 oldum hafif agrim halen var cnm ..
Merveee07 Semre9 canım kramp şeklinde giriyor ve hiç yurutmuyrsa bendede olmuştu gaz sıkışması oluyormuş gaz yapacak şeylerden uzak dur ayağını sıcak tut birde idrar tetkiki uapmanda fayda var idrar yolu enfeksiyonuda kasik ağrısı yapıyor çok geçmiş olsun
Semre9 Sevdaleo evet canım yaa senin dediğin gibi aynen öyle bence de büyüyor diye düşündüm bu aylar rahatladım biraz 🤗🤗
Sevdaleo Mihribannnn Normldir canm bnde halen devam ediyor bebisler buyuyor ates ve kanama olmadigi surece bisey olmaz ins yuvarlak baglarin genislemesindendir 🙏🏻
Sevdaleo Semre9 Aynen canm ben cok korkmustum basta kafama cok takiyordum Dokturm bni rahatlatti inan bol bol dinlen ins hafifleyecektir endise etme 🥰