Meriwa EErvaninannesi çocuğunuza uygun gördüğünüz ismi aile arasında karar verseniz burdaki bizim fikirlerimizle bi ömür boyu o ismi taşıycak burdakilerdense ailenizin kararına bırakın birazda eşinizin kendi ailenizin eşinizin ailesine onlarda daha mutlu olur yoksa ben tik atmışım sizin cocugunuzda nasıl bi yerim var anlamıyorum bazen
Mmunvvr EErvaninannesi benim de oglum olacak Allah nasip ederse ömer bırakmayı düşünüyorum ama yusuf da güzel Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin saglikla
Serdaraysepinar Meriwa kusura bakmayinda ozaman buraya yazmayın yani isteyen istediğini sorar burası forum sitesi
Meriwa iyimserr sizin benim kararımla mı olucak şey tanımadığınız insanların kararları ne kadar önemli sizlerin hayatında
Meriwa Serdaraysepinar lütfen katılırmısınjz diyine mathat bişey var sanıp bakılıyor malesef milletin dediğine ne meraklıymıssınız sizde
Eee1 Serdaraysepinar Evet canimm herkes istedigini sorabilir. Fikir alabilir.Arkadaşın sorunları var genelde herkese ters cevaplar veriyor.Keşke uygulamadan ayrilsa😄 herkesin postuna atliyor. Yok insan gibi cevaplar verse neys. Ters ters ukala ukala konuşmayi marifet saniyor🤦🏻♀️
bebeklerim__ Lincciler gelmiş istediğini sorabilir sin demekki kararsız kalmışsın. Her neyse. Iki isime ayrı hayranım. Bende başta ikisinin arasında gidip gelmiştim ama. Daha sonra aileer arasında omere karar verdik 🙏