Merwesam Sivaskizi58 canım bebek artık aşağı indiği için rahime idrar kesesine baskı yapiyomuş o yüzden olabilir normal dedi ve tuvaletini yaparken durduramiyosan fazladan sıvı akıyorsa suyun olabilir o dedi
Sivaskizi58 Merwesam ck saol canm Allah razı olsun valla seni bkliyodum 😊cevap vermeni ins en son doktor ters demişti ins dönmüştür
Merwesam Sivaskizi58 rica ederim ne demek yinede sende kendi doktoruna sorarsın farklı olabilir😊inşallah dönmüştür sağ salim alalım kuçağımıza. Bu arada sen Sivaslımısin😊
yefeninannesi Mihrimarr internette var aktarlards bulmak biraz sıkıntı ben instagramdan bir ebe den aldım bizzat kendi topladığı için
Sivaskizi58 Merwesam Rabbim hakkında hayırlısni versn cnm korkma BK insrah suresini oku kesin tavsiye ederim inanraktan oku kesin Rabbim ins kolaylık verecek
Merwesam Sivaskizi58 amin cümlemize inşallah . Az değil kilosu bence maşallah gayet iyi benim bi arkadaş var 3400 falan doktor gayet iyi demiş bizden bir hafta önde o 39 haftalık. Seninkide iyi bence sağlıcakla gelsinler inşallah
Kelebek1_ yefeninannesi hurma yiyorum squat yapıyorum ve doktorum ilişki önerdi 38 haftalık olduk hayırlısı bakalım :)
Umrann_ yefeninannesi günlük yarım saat veya 1 saat yürüyüş yapıyorum, plates topuyla hamile egzersizleri yapıyorum
Suskun_prenses Ben şuan 36 haftalık haftaya 37 olucam pazartesi sezaryanla alınıcak haftası iyi sizce kilosu bilmiyorum