zohreeeee Mrb.İdrar testlerinde testden teste fark varmidir? Mesela bir marka yapiyorum silik golge gibi cikiyo aninda,baska marka yapiyorum cikmiyo isikda zar zor gozuken bi golge.bu durumi yasayan varmi? Adetime 2gun var daha
Kuzeymiraa zohreeeee erken gebelik testi yap normal testlerle uğraşma 🙏 ben üç gün kala erken gebelikte öğrendim
zohreeeee mlsmrtgl peki adetden oncemi yapmisdiniz? Benim adetim 22 temmuz simdi bi tane daha yapicam bakalim
mlsmrtgl zohreeeee adetten önce yapmıştım genelde hcg düşük olunca oluyor . Benim hcg 34 tü birinde belli belirsiz birinde ise pembeydi .
zohreeeee Kuzeymiraa erken gebelik testine hic guvenmiyorum kecen aylarda yaptim baya belirgin cikmisti ama adet oldum
Rukiyealtntsss zohreeeee şimdi siz böyle deyince bende çelişkiye düştüm benimkine bakarmısın 3 test yaptm ama https://imgyukle.com/i/SjSA6h
zohreeeee Rukiyealtntsss adetinizden kectimi? Yaa sizde baya belirgin😍😍😍Hamilesiniz😍bende cok pembemsi boyle degil😊Kan verdinizmi?
zohreeeee Rukiyealtntsss post paylasmissiniz simdi girdim baktim..Adetden kac gun once test yapmistiniz? Kaset test yapmisdinizmi?Labouqick testlerden hic anlamiyorun cubuk gibi olanlardan
Rukiyealtntsss zohreeeee canım adetime 1 gün kala yaptım çubuk testi 3 gün kala yaptım kasetide 1 gün kala yaptım