18.07.2020 10:09 dünya hanesinde olağan, bizim hanemiz için son derece heyecanlı ve leziz bir sürecin başladığı gün. Normalde sezaryen günüm 20 temmuzdu oğlum suyunu getirdi bekleyemedi hem kafasının 4 hafta önde olması hemde boynunda 2 tur kordonun dolanması nedeniyle normal doğuma uygun değildim. gece hastaneye yatışım yapıldı açlık susuzluk beni çok zorladı artık ağlıyordum doktora al beni diye, 9:45 de beni odamdan aldılar ameliyathaneye sersem gibiydim tepkisiz duruyordum ta ki kapıda annemle eşimin bana el sallamasını görene kadar o anı görünce ağlamaya başladım hemşireler beni sakinleştirmeye çalıştı ama korkudan ve başıma ne geleceğini bilmediğim için nafile. sedyeye oturttular beni yarım ay şekline soktular belden spinal iğnem yapıldı hiç acı hissetmedim damar yolu daha çok acımıştı yani öyle söyleyeyim, sonra bacaklarımda sıcaklık ve karıncalanma hissettim ve beni yatırdılar ama ben parmaklarımı hareket ettiriyorum durun diyorum uyuşmadım başlamayın sondan takıldı hissettin mi acı diyorlar acı yok ama hissettim dedim yalvardım doktoruma başlama bak bacağımı oynatıyorum diye (meğer oynattığımı sanıyormuşum) ben böyle yalvarırken oğlumun ağlamasını duydum 🤣 silip yanıma getirdiler onu gördüğüm an korkudan akıttığım yaşlar mutluluk yaşlarına döndü hiçbişey umrumda değildi o an dikilip oğluma kavuşmak istiyordum benim dikişlerim yapıştırmaymış çok kısa sürdü oğlumun arkasından hemen bende çıktım diyebilirim ama hem biraz erken doğduğu hem sezaryen olduğu için ciğerlerinde ki sıvıyı atamamış takibe almışlar 4 saat sonra odaya yanıma geldi şükürler olsun ilk kalkış zordu sadece sonrası çok basit bende baş dönmesi felan da olmadı hiç baş ağrısı ve ya bel ağrısıda olmadı anestezi doktoru işini biliyodu galiba 🤣 şimdi 1 günlüğüz ama oğlumun her işini kendim görebiliyorum hiç nazlanıp yatmadım oğlum için ne kadar çabuk iyileşirsem ona o kadar verimli olabilirim çünkü. artık sadece yürürken çok az bir sızı oluyor o kadar ben hiç ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım o kadar hızlı iyileştirdim kendimi kalkmam yasakken bile yatakta bi sağa bi sola döndüm faydası olsun diye şimdi Ata’m yanımda uyuyor şükürler olsun ki biz artık mezunuz darısı sizlerin başına herkes sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğini, hamile kalmak isteyenlerde dualarımda. Elveda Happy Mom👋🏻