Melikezey Bir kac gündür kahverengi akıntı geliyor 7 hafta 3 günlük hamileyim.sizdede aynı sorun oldumu doktorumdan henüz cevap alamadım sizede soruyum dedim…
Damalakko Melikezey kahverengi alıntı mınlekelenme gibi mi bende de oldu hep dinlenmem gerekiyordu ilaçta kullandım doktorunuza mutlaka sorun bunu
fatosd84 Melikezey Melikezey bende de oldu Progestan içtim yattım dinlendim ilişki yasak ağır işler yasak sağlıklı beslenme bol su iç ve çok dua🤲
Melikezey Damalakko surekli gelmesede çamaşırımda leke oluyor bir kac gündür ..sabah yoktu biraz once yine olmuş tsk ederim
Plinn Bende de oldu doktor progestan hap ve iğne verdi bir hafta istirahat verdi ilacı kullanmaya devam ediyorum kullanmaya başladığım günden itibaren bir daha olmadı
Melikezey Plinn çok şükür ins dahada olmaz aslında kendimide yormuyorum ama.. ilk çocuğumda olmadigi icin tedirgin oldum
Plinn Melikezey mutlaka size de o ilaçtan verecektir . Ben burada okudum çoğu hamilenin başına gelen birşey siz içinizi ferah tutun
Melikezey fatosd84 tmm ins bende dikkat ederim.. Kadın doğuma gözükmem lazım doktorum izine cikti ama artık baskasina gitcem mecbur