Sumru Yaklaşık 1 haftadır sıklıkla bebeğim Hep sağ tarafıma toplanıyor ve nefes almakta zorluk çekiyorum yarın kontrolüm var doktoruma soracağım.. böyle olması normal mi korkmaya başladım magnezyum kullanıyorum.
KubraSS- Sumru normal canım rahim doğuma hazırlıyor kendini benim artık büyüdüğü için bebek daha acı veriyor
ecembugra53 Sumru canımm bende de oluyor ama ara ara başladı bebek büyüdükçe Doğuma hazırlıyor kendini korkma normal hersey
Sumru KubraSS- ay evet ya son 3 ay zorlu dönem diyorlardı gerçekten öyle ☺️ Bebeğim iyi olsunda ben acı çekeyim sürekli olması beni korkuttu siz kaç haftalıksınız
KubraSS- Sumru 38+1 ahh şuan balayı döneminde sin inan 30 dan sonra yavaş yavaş agirlaatigini hissediyorsun beni en çok sıcaklar mahvediyor senin bu kadar etkilemez 😇
Sumru KubraSS- ben şimdiden ağırlaştım hiç birşey yapmak istemiyorum 😂 üstüne sıcaklarda eklenince çekilmez hal alıyorum 😂 bir an önce eksikleri alıp herşeyimi tamamlamayı düşünüyorum daha fazla kendimden geçmeden 😂
KubraSS- Sumru ayy sonlara bırakma sakın ne gezebilion ne halin oluyor zaten bir yere gitsem zırt birt tuvaletin geliyor hele ayakta duramion
Sumru KubraSS- o tuvalet sorunu başa bela gerçekten. Dakika başı WC ye gidiyorum 🤦🏻♀️ Şuan böyleysem 30 şu haftalarda ne olurum bilmem o yüzden bir an önce hayırlısıyla eksiklerini almak istiyorum tıkamakta ütüleme için erken mi peki?
KubraSS- Sumru yok ben 30 da utuledim hazırladım vala bak geçen hafta bitti tamamen eksikler görüp bişey alıyorsun çünkü ama baştan hallet
Bilge_12m Sumru rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürdünüz mü ben şuan 29*2 gebeyim dünden beri hastanedeyim yatış verdiler