Bakcammm bebek alışverişi ( kıyafet, oda takımı, beşik, bebek arabası vs ) indirim tavsiye istiyorum acil yardım eder msiiniz
Meriwa Bakcammm kıyafetleri e bebekden aldım canm ben oda konusu da ev kendimizin olunca büyük dolap yaptırdım beşik olarak ahşah anne yanı 6 ay kullanılabilen sallanan beşikden aldım odasına kendi yanıma da fermuarlı yatakla birleşen tarzda beşik aldım bebek arabası da Ağustos da doğumum benim zaten virüs ve sonra kış dönemi giriceği için travel sistem almadım cok ağır ürünler seneye 6-7 aydan sonra baharda daha rahat kullanım için chicco ohlala aldım 3.8 kg açma kapaması cok güzel araba konusundaki tek tavsiyem görmeden açıp kapatmadan kendi başınıza denemeden almayın iki ileri geri yapıp alan sonra pişman olan cok var cnm
Arinna Bakcammm Ebebek bebekonfor beşik joker civil güzel markalar. Ama Cimri.com ve akakçe indirin telefonunuza. Ordan bakın nerde en uygunu var sıralıyor
1994ozg Meriwa chicco ohlala puseti falan var mı yenidoğana uygun mu yoksa büyüdüğünde mi kullanılıyo sadece
Meriwa 1994ozg google dan bakabilirsiniz 3.8 kilo olan bi araç zaten travel olamaz araç koltuğu dahil değil açıklamalı yazmıştım dikkatli okursanız ve araştırırsanız görebilirsiniz
Ozzzz Bebek kıyafetleri için ebebek civil uygun bence de. Bebek arabasını Maxi-Cosi aldık pusetle birlikte. Tayinciyiz ama yine de oda aldık çilek mobilyadan. Çünkü bebek eşyası çok oluyo ve evde dolap sıkıntımız var nasılsa nakliye olacak düşüncesiyle. Anne yanı park yatak almayı düşünüyorum yoyko sanırım akşama sipariş vermiş olurum. Oto koltuğu almadık daha doğumdan sonra alırız britax romer istiyorum ama biraz pahalı. Anne bebek ihtiyaçlarını da belli markalardan aldım deterjanlar siveno kendi ihtiyaçlarım incia bebek için de mustela Gibi.
1994ozg Meriwa dövseydiniz bi’de? Günde bin tane araba araştırıyorum böyle hafif olanlarada puset takılabiliyor bi tane modelin on tane alternatifi var googlea yazınca karışık gösteriyo kafam karışıyo altı üstü bi tane soru sormuşum 😀
Meriwa 1994ozg valla ben paşalar gibi 50 kere mağazaları gezdim fikir edindim tuttum kaldırdım açtım kapattım sürdüm doğum zamanımı kullanım aralığımı düşündüm hesap ettim kitap ettim 3 ay bir fiil bende araştırdım hop gidip ilk ürünü almadım araştırmacı olmanız için google dan araştırın dedim burdan her yazanların fikirlerini onlara sormakdansa not aldım hemen int girdim kaç kilo kaç kiloya kadar taşır şikayetlerine her mağazadaki olumlu olumsuz sonuçlarına kadar araştırdım bu kadarda kolay olmamalı google da bi tane chicco ohlala yazınca ürün çıkıyor zaten siz almayın beni dediğimi daha komplike bişey bakın
1994ozg Meriwa benim gezmem yasak olduğu için mecbur buradan ve googledan arsştırıyorum boğuldum modeller arasında artık bi yandan başka işlerle uğraşıyorum falan en kullanışlı hafif modelleri not etmeye çalışıyorum gördükçe orda burda maalesef o yüzden gördüğüm gibi sordum hazırcı asla değilimdir yani yanlış anlaşılmasın
Bakcammm 1994ozg çokta kafanızı karıştırmayın puan olarak en yüksekte olanı tercih edebilirsiniz İnan’ın dışardaki insanlarla uğraşmaktan daha iyi oluyor internet
YenidenAnneOlmak Bakcammm yakın zaman da gitmedim bilemiyorum. Ama çok alternatif olan bir yer. Biz yıllar oldu ama bebek karyolası daha sonra da çocuk odası takımını ordan almıştık.
Ozzzz Bakcammm boya vernik vs olarak bebek sağlığına zararlı değil sonuçta sadece bebek ve genç odası yapıyor. Kalite olarak ikea dan falan çok daha iyi tabiki.