Hlyadmn Kızlar 30+5 günlüğüm 59 ile hamile kaldım 66 yım. Sizce nasıl ilerliyor ? Bebek de 1700 gram.. Son haftalarda çok alacaksın diyorlar haftada 1 kilo filan mı oluyor yani nasıl oluyor ? Akıl verir misiniz lütfennn
Betim Hlyadmn ben de 32. Haftaya kadar toplam 8 kilo almıştım sonra daha hızlı almaya başladım şu an toplamda 12 kilo aldım 36. Haftadayım.. bebek de hızlı kilo alıyor . Ama her bünye aynı değil belki sen almazsın 🐥
tugbaayaz Hlyadmn 62 yle hamile kaldım şuan 76 kiloyum 35+3 oldum 32 de 73 kiloydum 35 te 76 gerçekten haftada 1 kilo almışım moralim çok bozuldu
civcivimmm Hlyadmn 24.haftama kadar sadece 2.5 kilo aldım 30 da 4.5kilo almıştım şuan 34 haftalığım toplamda 5 kilo aldım
Hlyadmn Betim 12-15 kilo ideal olanmış sanırım. Ama bebeğin bundan sonra alacağı kilo 2 kg filan maksimum .. Nasıl oluyor da biz üstüne 7-8 kg alıyoruz :)))
Eozknc Hlyadmn aslında 12-15 olayı da herkes için geçerli değil. Bu durum kişinin vücut kitle indeksine göre değişir. Çook zayıflarda 23 kiloya kadar yolu var mesela ama orta halli bir kadın da 12_14 kilolu kadınlarda ise 5-6 kilo alınması uygun görülür. ☺️
Melek-kaim-15 Hlyadmn bebek haftada bir kilo almaz 250 gramla 500 gram arasi değişir alacağı kilo haftada 1 kilo alsa doğana kadar 10 kg olur 😂
Cerenn06 Hlyadmn 32+4 deyim bu zamana kadar 13 kilo aldım bir aydır da kilo alımım durdu hep ayni kilodayım inş. Daha fazla almam 😊
SevgiSusam 24 haftalığım 1 kilo almısım fakat suyum çok azaldı ben ve bebeğim içim tehlike arz ediyor. Oyüzden aldığınız kiloların hiç önemi yok siz ve çocuğunuz iyiyse gerisi hallolur boşverin 🤷🏻♀️
Cerenn06 SevgiSusam Haklısınız sıcaklar artınca benimde iştahım düştü kan değerlerim düşmüş vitamin felan azalmış bende de buda iyi değil aslında şimdi daha dikkat ediyorum
Hlyadmn Melek-kaim-15 ya işte ben de onu anlamıyorum haftada 1 kilo alırsınız diyorlar 🤷🏻♀️ Bebeğin kgsu belli sonuçta sanırım biz alıyoruz o kiloları