Fevziyeakdemir Kızlar dün canım tatlı şeyler istiyordu baya baya eşimle baklava almaya gittik ben dünden beri baklava yiyorum dün 2 bugün de 2 dilim oldu yani. Gebelikte tatlının bir zararı oluyor mu siz nasıl tüketiyorsunuz
Minikannesi00 Fevziyeakdemir canım ne 2 dilimi ne 5 i ben çok yiyorum ,bu halde bile açlık şekerin 58 çıktı . Canım istiyo duramıyorum şekerli olan herşeyi yiyorum
Yaman Fevziyeakdemir bende cok yerdim bastan ama sonra gebelik sekerim çıktı yasaklandı ama sali gunu doğumum eve gelonce ilk işim yemek olcak🙂
Tatlisannedilekk Fevziyeakdemir oğlum olcak 13.haftamdan beri sürekli cnm tatlı istiyor deli gibi tatlı yiyorum, hergün meyve ve dondurma da yiyorum 29haftalığım 2buçuk kilo aldım şeker sorunum da yok çok şükür
Fevziyeakdemir Minikannesi00 bir sıkıntı olmadı inşallah canım bende o kadar değil normalde de çok tatlı yemem ama 2 gündür tatlı da tatlı istiyorum
Fevziyeakdemir Yaman geçmiş olsun canım ben daha 12+2 ve çok fazla tatlı yemem normalde sadece 2 gündür biraz abandım bi sıkıntı olmaz inşallah ya
Minikannesi00 Fevziyeakdemir yok canım çok şükür 4 gün sonra doğumum var ,bebeğim önden gidiyor hatta ,ama şeker problemimiz yok şükür
Yaman Fevziyeakdemir bastan bende tiksinmistim sonradan cnm istedi yemeye basladim doktorum yeme sekerin çıkar dedi yedim genede durduramadim en sonunda gebelik sekerim çıktı dikkat et azalt bnce cnm
monaroza Fevziyeakdemir Tabi dikkat etmekte fayda vardır ama 12+2 deyim ben de ve canım sadece halka tatlı çekiyo hafta da 4-5 tane yiyorumdur bulantılarım yüzünden daha kilo almadım hatta iki kilo verdim ama inşallah bende de bi sıkıntı olmaz sonra 😅
monaroza Fevziyeakdemir Doktorum bi sorun yok dedi bulantılarımdan dolayı normalmiş hem de çok küçükler daha zaten ne kadar geç alırsak o kadar iyi bence 😅
Oknsm Ayyy kizlar benimde canim baklava cekiyorrr bu aralar deli gibi bir iki kere yedim midemi bozdum fazla abandim heralde 🤭🤭
MinnakLiva Fevziyeakdemir bebeğiniz için çok fazlası iyi değil şoka girer bebek o kadar enerji ile.. ben tatlı pek sevmem ama hamilelikte canım çekerdi bir parça meyve yada kurutulmuş incir, hurma tarzı şeylerle geçiştirirdim