1prensesgeliyor Bazen insanin canı cekiyor kokusu hoş geliyor fakat zararli diye icemiyorum. Türk kahvesi nescafe iciyormusunuz kac haftalikken icilmez yada icilebilir
zeyzey95 1prensesgeliyor Nescafe çok istiyosan haftada bir içilebilir türk kahvesi de günde bir fincan içilebilir
Yaman Türk kahvesi hergun içiyorum 2 tane falan nescafe pek sevmiyorum cok nadir iciyorum ama türk kahvesini hic birakmadim hep içtim
Yaman 1prensesgeliyor gunde 1 taneye izin vermisti ama bazen kaciyordu allaha şükür hic sorun yasamadim
Arya12 Doktor günde bir tane içebilirsin demişti ama ben tiksinmiştim zaten kahveden. 5 aylıkken haftada bir sütlü soguk kahve içmeye başladım. Sütü bol kahvesi az
Sinemooo Doktor türk kahvesini gunde 2 kere icebilecegimi soyledi eger filtre ecersen gunde bir ama nescafe asla icilemeyecek dedi bense ilk 1 ay bilmedigim icin gunde 2 3 tane içiyordum ama simdi sadece türk kahvesi iciyorum
Mormenekse 1prensesgeliyor günde bitane içiyorum tüp bebekle hamileyim transfer oldugum gün bile içtim doktorun günde bir taneye izin vermişti
Elifptt 1prensesgeliyor 1prensesgeliyor benim doktorum günde 2 fincan kahve 3 fincan çaya izin verdi bi zararı olmaz korkma dedi
Eee1 1prensesgeliyor Ben bazen canim istediginde iciyorum. Hergun degil ama. Herseyin fazlasi zarar sonucta 😊