irva EylulEsen Benim burnum zaten en başından beri tıkalı.Nefes almak benim için sorun 😊 reflü de girdi mi araya hepten daralıyorum.
Gizgiz EylulEsen bende öyleyim hiç Bi iş yapmıyorum yemek yedikten sonra hele çok kötü oluyorum uykular haram oldu nefes darlığından
Eceunverkanra EylulEsen Ay bugun ben de oyleyim aldigim nefes asla yetmiyor su an bir de bas donmesi de oldu ben de acaba dedim tansiyonum fln mi yukseldi. Kac haftaliksiniz? Biz 27.haftadayiz normal midir ki bu haftalarda bilmiyorum
Oknsm Valla canim 2 gun once ayni bende oyleydim nefes alamiyordum yerimde bile duramiyordum nefesim cikmiyordu resmen cok sukur bu aralar normale dondum sizinde duzelir insallah
asyalihan 20.haftadayim ayni durumdayim🥺 5-10 dk is yapsam yarim saat uzanip dinleniyorum😑 baska turlu sakinleyemiyorum. Sicaktandir insallah…
Oknsm EylulEsen bence bi doktora git istersen gercekten cok kotu bi durum ihmal etme rabbim yardimcin olsun insallah hemen gecer
irva EylulEsen Burun ıcın kbb’ye gıtmıstım alerjıden dolayı.Reflü içindede gastroenteroloji bölümüne gittim.
Gizgiz EylulEsen hamilelikte normal diyorlar diyafram yukarı çıkıyormuş nefes darlığı normalmiş o yüzden gitmicemm
EylulEsen Nagihan88 bu psikolojik olamaz ya çok kötü bi durum dr gitmede fayda var ben gidicem bu hafta içi sende git canim
1cicek kizlar organlar yukari cikiyo ve sıkıştırdığı icin olabilir bende oyle oluyorn arasira bidr havalr malum
Aybarss Vallahi 20. Hafta bitmek üzere bugün o nefes darlığından gidiyorum sandım yüzüm felan sarardı ellerim titredi ama bi yarım saat sonra normale döndüm ne yapmak gerekiyor neden oluyor bilemedim bende 🤷🏻♀️