Semcey Kızlar 32. Haftada bebek hareketi nasıl olmalı ? Ben geçtiğim haftalar bebeğimin hareketlerini daha çok hissediyordum bu hafta çok hissetmemeye başladım benim gibi olan varmı 😏
nimet_52 Semcey canım ben 34 haftada yım doktorum harekette azalma olmaz dedı takip et azalma hıssedersen haber ver dedı bana 33 de Bı azalma oldu gıttım suyum azalmış yattım Bı gece serumla felan duzeldi şimdi yıne çok hareketli maşallah
Umay1345 Semcey bende 32.haftama girdim bende hissetmiyorum yani çok nadir bazen hiç hissetmiyorum ❤️😘
Ertey Semcey bende 32 haftamdayim hareketleri azalmadi aksine kuvvetlendi canm bnimki hala başı yukarda vajinama ve kasiklarima surekli tekmeliyo basini da yukardan cikarcak gibi geriyo elimle semsert hissediyorum. Azalma hissediyosan git bi baktr doktor bana takipcisi ol hareketlerinin demisti cunku onemli artk bu haftalarda😊
Mdelaaal Ben canım 32+4’deyim ve bende çok hissediyordum hatta post da açmıştım ama şimdi yeniden başladı hareket etmeye bende bayağı korkmuştum canım
omrasln77 Cerenn06 aynı hafta aynı gün maşallah benim oglusum cok hareketli kaburgamı kırıcak nerdeyse💙🧿
Cerenn06 omrasln77 Evet kesinlikle arada Benimde kaburgamı acıtıyor bide hareketleri artık sertleşti büyüyorlar tabi 😊 Galiba sizinde yukarı da ayakları midemin oradan aşağı inmiyor yakıyor midemi 🙄
omrasln77 Cerenn06 bnm midel yanmıyo ama kaburgama baskı yaptıgı için kaburgam ve sırtım cok agrıyo ayaklarını dayıyo minnoş
HtcGB Benim de azalma demeyeyim de ben dinlemesem sanki vurmuyor gibi oluyor. Çok sert de değil. Açıkcası yazılanlar korkuttu.😳
Cerenn06 HtcGB Korkmayın her çocuk bir olmuyor kimisi daha geri de oluyor arkadaşımla aramız da 2 hafta var o daha büyük ama benimki daha hareketli o vuruyor felan karnına hareket etsin diye 😂 bende tutuyorum nazar olacak yeter diye o yüzden korkup stres yapmayın
HtcGB Cerenn06 Haklısınız…😊Saçma sapan kuruntularla mahvediyorum hamileliğimi.🙈Selametle sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah.🌱
Cerenn06 HtcGB Amin canım İnan bir çoğumuz öyleyiz bir de ilk olunca herşeyden korkuyoruz bilmediğimiz için :)
Cerenn06 omrasln77 Benim midem de gastrit vardı zamanında şimdi gebelikten dolayı tekrarlamış olabilir en sıkıntı çektiğim konu bu zaten mide yanması bir de bel ağrısı başka şikayetim yok çok şükür
Mehtap74 Semcey 31+3 üm ve biz baya hıçkırığını poposunu ayaklarını hissediyoruz. Benim kız çok hareketliydi normalde de ultrason da bile görmemiz zordu. Sürekli kıpır kıpır şuan ileriki haftalarda nasıl olur bilemiyorum
Ebrulig 30+5’iz şu 2 gündür çok hareketsizdi. Doktorumuza sordum, karbonhidrat tüketimini arttır dedi. Bende biraz kötü şeyler yedim😂 Gece şükürler olsun canlandı.