Erci Kızlar hamileliginde tiksinen varmi? Herşeyden tiksinir oldum. Tiksindigim şeye bakamiyorum aklima bile gelince midem kalkiyor çok fenalardayim.Bu durum nasil atlatilacak bi fikrim yok sizin varsa tavsiyelerinizi alayim kizlar
Nida__ Erci en sevdiğim meze humustur. 3 gün üst üste yedim diye inanılmaz tiksindim şuan aklıma gelince içim bulanıyor. Bi de sulu yemeklerde ki et. Ayyy düşününce bile iğrenir oldum. 8. Haftadayım inşallah geçer
AyaYlmazYldrm Erci bn hamile kalmadn once bebek orguleri yapip atiyordum hamile kalinca tiksindim ondan aklima yun gelince bile midem bulaniyo
Mimarhanim Erci karpuz beni rahatsız ediyor yiyince kötü oldum bir kaç sefer ondan beridir kokusu bile rahatsız ediyor. 19+6 yim. Geçer inşallah severim normalde karpuzu çünkü 😕 daha önce de bir müddet domates yiyememistim. O geçti sonra karpuz başladı.
Gokkusagi_ Erci canım ben hamileyken ekmekten hatta sudan bile tiksinmiştim (normalde ekmeği çok yerim suyu da çok içerim) zamanla geçiyor merak etme 🌸
Bgmtncr Kizima hamileyken tatlidan tiksinmistim burasi gayet normal ama komik olan o sira candy crush diye seker eslestirmeli bir oyun oynuyordum telefonda oyundaki sekerleri gordukce midem bulandi diye oyunuda silmistim hamilelik gerçekten ilginc bir süreç
SelinB Ben cayi cok severdim onceden, hamile kaldigimdan beri siyah cayi icemiyorum. Dogumdan sonra gecicek diye umuyorum
Hvvakpln Erci siz yine yiyeceklerdenmiş ben eşimden için bulanırdı yazık öpünce bile lavobaya koşardım hemen sürekli arkam dönüp yatardım o gözükmesin die yastık koyardım ahh şükür geçti ne zor günlerdi
hope34 Erci ben de varım. Muzdan avokadodn ve mangal kokusundan tiksiniyorum ve diş macunundan da midemi ağzıma getiriyor herseferinde ama mecbur fırcalıyorum bitkisel içerikli olmasın ragmen bu durumdayım Haftada durum hala aynı
Mircet Erci sadece zaman 27 28. Haftalarda azalmıştı şimdi o kadar kalmadı geçmesi için başka bir yolu yok malesef
Secil_zeynep Bu süreçte yaptığım her yemekten tiksindim ayrıca makarna,yumurta,çay,meyve suları,tatlılar,su,buzdolabımın kapağını açamıyorum.Hele saç🤢herkesten herşeyden kendimden bile tiksindim🥴nasıl olacak böyle hiç bilmiyorum 9. Haftadayım