Miniktosbagim 1 haftadir yemekten sonra kusuyorum kusmasam rahatsiz oluyorum normal mi bebegim kg alir mi kusmanin altinda bi hastalik varmıdır endiseleniyorum çarşamba kontrolüm var
Zahideuras Miniktosbagim benimde mide bulantım var kusmuyorm ama elimden geldgı kadar hafif yemekler yıyorm
ZynpynZ Miniktosbagim belki üşütmüşsündür. Benim bulantım yok ama mide yanması şikayetlerim iyice arttı
Miniktosbagim Nursen977 çevremdekiler de ayni seyi soyledi ama cok kötü bi durum yemek yiyince catliycak gibu oluyorum kusunca rahatliyorum
Annesininbali2929 Canım midenimi üşüttün acaba dondurma yada soğuk su icmisindir ondan olabilir bu haftalarda mide bulantısı kalmaması lazım baştan beri devam etmiyorsa bence doktora sor
ZynpynZ Miniktosbagim genelde süt ile dindirmeye çalışıyorum zaten sütü çok severim ve rahatlatıyor da. Cok kötü olunca gaviscon double action kullanıyorum
Sinemneset Miniktosbagim eğer en başından beri kusuyorsanız normal ama sonradan okduysa idrar tahlili yaptırın enfeksiyon mide bulantısı yapıyor
Bsrlmnemr Miniktosbagim bu haftalarda mide şikayeti bende de arttı 31+6 olduk bizde ama kusmuyorum. Tansiyonun kaç? Birde ellerde ve ayaklarda çok şişme oluyor mu? Ayrıca başın arka kısmında ağrılar olıyor mu? Bunlara dikkat et ve doktoruna sor mutlaka