Aslim22 Tugce1803 ciktim canim simdi eve geldim tam 14 haftaligim suan. Ulturasonda cikti herseyi cok iyi ama cinsiyeti ogrenmen icin cok erken dedi
Tugce1803 Aslim22 Geçen görmüştüm usg de devlet 16 dan önce söylemiyor canım ama olsun iyiymiş herşey☺️
Aslim22 Tugce1803 devlet ne bilim ya oda 16 haftada net soylerim sana dedi 2 hafta kadar bisey var zaten bakalim kiz erkek farketmez hayirli saglikli evlat olsunlarda 😊🙏🏻
Aslim22 Tugce1803 insAllah canim ama bu sefer ozele gidicem Allah nasip ederse ben ikiliyi yaptirmadim ama ucluyu mutlaka yaptir dedi 🤷🏼♀️ 3luyu kacinci haftada yaptirmam lazim🤍
Aslim22 Tugce1803 ben ikiliyi kacirdigim icin 3luyu doktorum mutlaka yaptir dedi neler yapiyorlar uclude 😍
Tugce1803 Aslim22 bu kez bel açıklığı var mı ona bakılıyo ve kan veriyosun. Ben ikili testi de yaptırmıştım
Tugce1803 Aslim22 İlk ultrasona giriyosun doktor bel açıklığına bakıyo nasıl diye cinsiyet kesinleşiyo görüyorsa onu söylüyor sonra kan veriyosun. 10 gün sonra gidicem bakalım o gün yine detaylı söylerim