Sedaa61 13 hafta 1 günlüğüm kizlar. Dün camur gibi parçalı kahverengi akıntı geldi yaşayan var mı acaba yorumlarınızı bekliyorun
Minikannesi00 Sedaa61 canım kahverengiyse sorun değil ,korkma hiç . Rengi canlı kırmızıya dönerse acilen hastaneye git
Mmunvvr Sedaa61 doktora gitmelisiniz hemen.. benim 12 haftalikken birden kanamam oldu o zamandandir ilac kullaniyorum düşük tehlikem var
Aybuke17 Sedaa61 bende 12+4 üm dün böyle bir olay yaşadım. Doktorum ultrasonla baktı ve kesede kanama görmedi ama tedbir amaçlı progestan verdi ve pruluton iğne. Kırmızıya dönmediği müddetçe sıkıntı yok dedi. İnş bişey olmaz.
Sedaa61 Minikannesi00 hastaneye gittim ama haftasonu olduğu için progestan verdi idrarda enfeksiyon da çıktı umarım sıkıntı olmaz teşekkürler ☺️
Sedaa61 Mmunvvr teşekkür ederim progestan kullanmaya başladım idrarda enfeksiyon var biraz umarım çabuk atlatirim🙏
Elfclkn Bende yasadim aynisini bi kac sefer ara ara oldu suan 22 haftalik hamileyim ama nerdeyse her ay ole birsey yasadim doktora her gittgimde kendini yorma hareketlerni kisitla denildi hep dikkat etmen gerekiyor kirmizi kan olmadigi surece bi sakinca yok
Minikannesi00 Sedaa61 canım enfeksiyon bende hep çıkıyor arrık dokyorum antibiyotik bile vermiyor ,çünkü bende bi belirti yok
Mmunvvr Sedaa61 gecmis olsun dikkat edin yormayin kendinizi yatin dinlenin ilacinizi düzenli kullanin gecer inşallah bende kullaniyorum progestan