Heyecanlarim zgeKonaolueker Ben şuan 35+5 teyim her kontrol de doktorum vajinadan da baktı herhangi bir açılma falan var mi diye ve hiç bir zararını da görmedim hissetmedim.
birminikannesi zgeKonaolueker bi sorun oldugunu bildirdiysen bakmistir. 27 haftalikken bana da bakildi
Duyguhan zgeKonaolueker ben siddetli agriyla gidince doktorum kanamam olmasa bile sizindi varmi diye muayene etti
zgeKonaolueker Heyecanlarim Bugün oldum batma hissi vardı sürekli alttan muayene etti parmağını sokarak 😥
Heyecanlarim zgeKonaolueker parmakla mi ? Benim kontrollerimi hep alttan makine ile yapıyor hatta makinenin ucuna jel sürüp üstüne kondom takıyor ben hiçbir şey hissetmiyorum, demek ki her doktorun sistemi farklı😕 geçmiş olsun size 😔
birminikannesi zgeKonaolueker sancim vardi acilma varmi diye bakildi sadece 1 damla lekelenme oldu onun disinda hic bir sknti olmadi cok sukur
zgeKonaolueker Heyecanlarim Yine jel sürdü ama o aletleri ben istemedim önceden düşük yapmıştım onunla bakmışlardı o yüzden dr da el ile muayene etti