musti28 Meltem95 şok marketlerde hasta bezi var canım hem kaliteli hem rahat onu tavsiye ederim 23 gün oldu Doğum yapalı ben depend de almıştım bu daha rahat geldi bir iki gün sonra azalmaya başlayınca da normal ped koydum ben
Barkoddg Meltem95 Soktan hasta bezi aldim ben de saglik ocaginda Ebe pahali bir sey alma onu al yeterli dedigi icin😅 Benim deilk dogumum olacak dinleyim sozunu bir bildigi vardir dedim.
Yasemin00 Meltem95 Bende deped aldım.ama hastanenin verdigi hasta bezleri zaten yerli gerek bile kalmadı deped kulanmama sadece hastaneden çıkıcagım gün içinden bir tane kullandım o bana yetti 👉 hakmarda da var canım şoktada 👈var deped
ilkbahar Meltem95 ben şoktan depend almıştım.. İlk hasta bezi taktılar onu çıkarınca depend kullandım Eğilip kalkma da zorlamadı beni 😊 hasta bezi ne bileyim ilginç psikolojikmen beni kötü hissettiriyo rahatsız oluyorum 😕😂
Deleted5544 hasta bezi kesinlikle dependi eğilip yukarı çekmek zor olurdu bence ben sleepy hasta bezi almıstım çok memnun kaldım
musti28 Meltem95 sleepy canım ben 80 kiloyum L beden oldu hem uygun da içinde 8 tane var yetiyor fazla bile
Mervedicle Meltem95 ben ikisini de kullandım hastaneden çıktıktan sonra depend kullanmaya başladım içamaşırı giymeye gerek kalmıyor kolaylığı o ve yokmuş gibi ama gel gelelim fiyatına biraz pahalı 3. Paketi almadım ben mesela kanamam da biraz azaldığı için normal pede geçiş yaptım ama depend mi hasta bezimi dersen depend tek geçerim hastabezi bi rahatsızlık veriyor hışır hışır böyle ben sevemedim 🙄
Mom47 Kızlar Depend genel fiyatları nedir acaba? Ben trendyoldan alcam muhtemelen 9lu büyük boy 50 TL civarı normal mi? Ve 1 paket 9 tane yeterli mi? Sezeryan olacak benimki, sezeryanda da gerekli bir şey mi acaba?
Kubra12345 Mom47 ben 3gün önce spinal sezeryAn oldum çok faydasını gördüm Migros’tan aldım depend 9tane yeterli oldu bana ama kanama yoğunluğuna bağlı birazda
Mrv3789 Meltem95 daha dün gördüm şok marketlerde de depent satılıyo 39 tl gibi bi fiyatı vardı ben e bebekten aldım 37 tl gibi bi fiyata ama daha kullanmadım iyi mi kötümü bişey diyemiyorum
Kubra12345 Meltem95 ben Migros’tan aldım depend orda var ve çok işime yaradı kesinlikle tavsiye ediyorum