Adv şöyle soyleyim 5 buçuk gbi suyum geldi üstünden yarım saat geçmiştir sancım başladı ama varla yok arası hafif hastaneye gttim 2 cm açıklık dendi aksama dogurursun dediler yatış verdiler saat 7 yi geçiyordu gülüş oynas derken saat 9 oldu sancım arttı ama nefes alıp vererek üstesinden geldim bide yengem vardı belime masaj yapti subhanekeyi okudum bol bol sanciyi azaltma etkisi müthiş var asla inkar edemem bunu ayrıca saat 10 buçuk kdr böyleydi dediler suni sancı verelim fazla çekme sancı TM dedim zaten suni hemen etkisini gostermedi ayrıca sancı gelince hep yürüdüm asla oturmadim saatlerce yürüdüm yani çok etkili asla yatilmiyor zaten bide bu sancılar kızıma bir adım daha dedim gecicek ve kavuscaz dedim sancı geçince zaten rahatlıyor insan yani hep sancı olmuyor 3 dk da bir geliyor 30 40 sn sürüyor sonra geçiyor nefes alınıyor suni sancı verilince sancılarım 130lara çıktı o zaman bile kızıma kavuscam dedim öyle çok bağırıp cagirmadim hele doğum sırasında bağırıp hiç kendi enerjimi boşa harcamadim kontrol kaybetmedim zaten doğum anına gelince sancı o kdr hafifliyorki ebeyle muhabbet edersin yani ikinmak zorladı beni aslında bebek eli yüzünde geldi ondan doğumum zor oldu çok sayıda dikisim oldu 1 saat surdu dikisler