selinn35 https://hizliresim.com/tfFDrc hamilelik gorunuyor mu ? Predictor early ile yaptım 11.gunum bugun catlatma iğnesinde
Mizgin2020 selinn35 bende çatlatma iğnesi vuruldum bu ay 14. Gün test yap dedi doktor internetten araştırdım iğne etkisi olabiliyormuş pozitif çıkıyormuş inşallah hamilesindir ama üzülmeni istemem canım
Tortilla selinn35 benımde boyle cıkmıstı ımsallah sende hamılesındkr canım🧿🤲🏻 Tekrar yap yada kan ver.
Milann selinn35 hamilesin canım 🙏 4 aşılama yapmış biri olarak iğnenin etkisi çoktan geçmiş hayırlı olsun❤️
selinn35 Boncuk12_12 insallah canım 11.gun daha yeni gebelik diye bu kadar silik olabilir diye dusundum
melindam @SelİNN35#9835409 14.GÜNÜ beklemekte Fayda Var Bazen İlaçlar Yalancı Pozitiflik Verebiliyor. İnşallah Hamilesindir
selinn35 melindam ovulasyon testiyle takip ettim kırmızılık azaldı azalıncada test yaptım böyle cıktı.
Matmazelilii selinn35 ben hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim hemde daha 2 haftalıkmış ve kıpkırmızı yumurtlama zamanında ki gibi çıkmıştı inşallah hamilesinizdir 🌸
Gul32 Çatlatma iğnesinde 14 günden öncesi yanıltıcı olabilir, iğne de beta hcg hormonu içerdiği için biraz daha beklemenizi öneriyorlar🌸
rezhan selinn35 var canim adetine kaç gun var benim adetimi 2 gun bardi kan verdim 300 çikti inşalah aeninda var