Mugus Sezeryan doğumdan sonra neler yapalım ne yiyelim ne içelim vs son 3 günüm ben ve benim gibi olanlara tavsiler neler bayanlar?
Evita Mugus kahve iç hergün doğumdan sonra. Omuz ve baş ağrılarına iyi geliyor. Bol su tüket. Su içmezsen ne ödem ne anestezi ilacı gider. Korkacak bişey yok bu arada. Her yazılana inanma, ben korkmuştum biraz. Zaten her insanın bünyesi ayrı. Psikolojiyi yüksek tutmak gerçekten atlatma süresinde çok etkili.
Mucizem7 Mugus doğumdan sonra bol.nescafe,bitter çikolata,kayısı hoşafı, çörek otu(ağızda çiğnenirse gaz atılması kolay oluyo)en önemlisi çok fazla su içmek. Spinal sezeryan oldum onu tavsiye ederim birde 👍☺
Mammimammi Mugus 2 sezeryan dogum yaptım. Korkulacak bir durum yok. Zaten yiyeceklerinizi onlar getiriyor. Eve dönmeden önce de bebek için ne yiyip ne yememeniz gerektiğini anlatıyorlar. Bol su için. Hareket edin yürüyün. Bu kadar basit 😉
ozlmnhl Mugus tam yengeç burcunun son gününü seçmişsiniz benimde perşembe 🙈 yengeçler çok duygusal çok ağlak oluyor kızımı dedim çok üzerler en iyisi aslan olsun o herkesiüzsün dedim ve ayın 23ünü bekledim 🙈 umarım bebeğimde bekler 😁
Deryadgm ozlmnhl ayy bende aslan olsun çok istedim ama doktorumu ikna edemedin illa çarşamba alalım dedi sıkıntı olur dedi🙄
Mucizem7 Mugus valla canm bildiğim kadaryla sipinalda bir kez uyuşturuyorlar epiturelde doz doz veriliyo diye biliyrm ama benim doktorum spinal sezeryani önermişti bende ona güvendiğim için onu tercih ettim
Mugus Deryadgm burçlara takılan bir insan değilim kaldı ki pekte inanmıyorum öyle şeylere sende takılma bence canım sağlıkla gelsinler önemli olan bu şuanda
Mugus Deryadgm yooo bana bıraktı doktorum önümüzdeki hafta hangi gün olsun dedi ilk önce perşembeyi seçtik sonra çarşamba olsun dedik