190734 Kızlar 39 haftalığım ve bebeğin kilosu en son 3-4 gün önce 3930 grdı doktorum da en son çarşambaya kadar geldi geldi eğer kilosu 4ü geçmiş olursa sezeryan yapalım dedi var mı benimle aynı durumda olan 4ün üstünde normal doğum yapan ilk doğumum olucak o yüzden 4 kilo üzeri bi bebekte zorlanırsın diyor doktorum. Çatım müsait olduğu halde 😕
Busradonmezus 190734 eskiden yaparlarmış normal doğum ama artik riske etmiyor doktorlar omzunda cikiklik olur vs diye. Gerçi ultrason ölçüleri de çoğu zaman yaniltici oluyor ama sizin bebek yine de 4 e yakin olur gibi
musti28 190734 benim bebeğim 4 kilo 🧿 doğdu isteğe bağlı sezeryan oldum çok dikişin olur altta zorlanırsın
190734 Busradonmezus işte son bi şans verdi çarşambaya kadar yine kilo alır gibi bana da kesin 4ü geçer gibi geliyor canım ilk doğumum olacağı için tereddutluyum bende
190734 Dlrege canım valla genetik iri dedi doktor geo o nde gitti iri gitti maşallah ama işte annesini sezeryan yaptiracak sıpacık 🤗
Evita 190734 kafa çapı kaç cm o da önemli, sadece kilo değil. Acaba kafası geniş olduğu için öyle diyor olabilir mi?
190734 Evita her şeyi normal kilosu dışında ama bu cihazlar 200 üstü de çıkabilir risk dedi başı çıksa bile omzu takılabilir dedi bana bıraktı yıne de secimi tabiki
Evita 190734 zor bir karar. Kafanda şüphe varsa bir doktordan daha görüş al. Doktoruna güveniyorsan dinle derim.
musti28 190734 kolay oldu canım ilk ayıldığımda bi ağrım oldu oda narkozun etkisiyle daha hassas oluyoruz tabi hemen ağrı kesici yaptılar geçti ilk 6 saat biraz zor sonra kalkıp yürüdüm bol bol kahve ve bitter çikolata Yedim doktorumun tavsiyesi ile çabucak attım narkozu ikinci gün çorbamı bile kendim yaptım 😊 üçüncü gün korsemi taktım çok şükür hiç birşey kalmadı bir haftada tamamen toparladım ameliyat yerini temiz ve kuru tutarsan çabuk toparlarsın
Kulker 190734 benim de 36. Haftada 3700 du bebeğim doktorum da hala normal olabilir bekleyelim diyor. Ama ben çok korkuyorum açıkçası normal olmak istemiyorum. Riske atmaya hic gerek yok diyorum ama Bakalım bekleyip göreceğiz 🙈
Zehra2604 190734 ben 36+ 3 üm, kilosuna 3400 dedi, ben kendimi ve bebeği riske atmak istemiyorum, doktor sezeryan dedi kabul ettim hemen, yoksa bende normal istiyordum
Merveb46 190734 yani doktorunuz daha iyi bilir okulunu okumuş sonuçta ama bizleride doğuran bir ana vardı birde doktor ben 5.5 kilo doğmuşum 42. Haftalık annem 6 saat suni sancı çekmiş ama tertemiz miss gibi birşeyim yokmuş bu arada 99 luyum benim küçüğüm var 4.5 kilo doğmuş 2002 li oda normal doğumla doğmuş yani doktor sezeryana yönelmemeli bence .
190734 Merveb46 işte böyle hikayelerde var ancak doktorlar artık 4ü geçince hiç.riske girmek istemiyor secimi bana bıraktı ancak ilk doğumunda daha çok zorlanırsın başı çıksa omuzları takılabilir hiçbişe olmayadabilir denemek istersen deneyelim dedi ancak kilosu yüksek olunca da bir.tirsma gelmedi değil normal doğumdan