Merve2016 🤮🤮🤮🤮fare yi görsem bakamam bile nasıl bı cesaretle ellerine alıp birde bebeğe sürüyorlarmış düşündükçe midem bulanıyor 🤮
Emsl_kn Metlem ben karınca yumurtasını duymuştum sadece. O bile kötüydü benim için bunu duyunca midem kalktı resmen. İğrenççç.
miskiamber Ayy, böyle şeyler duyunca bu koca karılar bu kadar cahillikle bu çocukları bu yasa nasıl getirmişler diye düşünüyorum.. Hergün başka birşey okuyorum burda ya iğrenç gerçekten 🤮🤮🤮
Maviapril Evet duydum yapanida biliyorum gercektende hic tuyu yoktu. Ev boyarken yavru Fare buluyorlar yeni dogan bebege suruyorlar. Kizda tek bir tuy bile yoktu. Cok sasirmistim.
Mircet Metlem ananemin annesi Ananem ergenliğe girmeden öncede yapmış sanırım her tüysüz fare bulduğu fırsatta hep anlatır bide o kadar sürdü keşke işe yarasaydı gayette kıllıyım diye bu arada bu olaylar yugoslavyada geçiyor 😂
EsraD Metlem vallahi kulaga hoş gelmiyor ama aslı var canm yani bu gerçekten işe yarıyor malesef tuhaf ama gercek😔 tanıdığım insanlar var böyle olan
musti28 MinikTavsanim karınca yumurtası tmm kolaydır bulması ama kurbağa nın kanını nasıl alırlarmış anlamadım 😂